skip to main content

Abonnera på underkläder

Underkläder är ett av de klädesplagg vi använder dagligen och som vi gärna vill ha rena och fräscha. Man kan med ett abonnemang se till att alltid ha nya underkläder på ingående. Man kan prenumerera på strumpor, trosor och kalsonger.

Många tvättar och torktumlingar sliter på underkläderna och vi behöver därför köpa nya ganska ofta. Ett sätt att bekvämt få hem nya underkläder är att beställa på nätet. Förutom e-butiker där man kan köpa trosor, kalsonger och BH, finns det erbjudanden där man kan få underkläder gratis eller riktigt billigt.

Vill man göra det ännu mer bekvämt kan man gå med i en klubb där man helt enkelt prenumererar på kalsonger, boxers, trosor eller andra typer av underkläder.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med underkläder.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.