skip to main content

Underkläder på prenumeration

Underkläder är ett av de klädesplagg vi använder dagligen och som vi gärna vill ha rena och fräscha. Man kan med ett abonnemang se till att alltid ha nya underkläder på ingående. Man kan prenumerera på strumpor, trosor och kalsonger.

Många tvättar och torktumlingar sliter på underkläderna och vi behöver därför köpa nya ganska ofta. Ett sätt att bekvämt få hem nya underkläder är att beställa på nätet. Förutom e-butiker där man kan köpa trosor, kalsonger och BH, finns det erbjudanden där man kan få underkläder gratis eller riktigt billigt.

Prenumerationserbjudanden på underkläder

Vill man göra det bekvämt kan man gå med i en klubb där man helt enkelt prenumererar på underkläder. Ibland erbjuds nya kunder första leveransen gratis, eller till en liten fraktkostnad.

Gratis boxershorts (kalsonger) från On That Ass

Gratis boxershorts (kalsonger) från On That Ass

On That Ass är en prenumerationstjänst för kalsonger och just nu får du första paret boxershorts gratis. Som prenumerant...

Öppna erbjudandet

Underkläder på abonnemang

Det finns flera olika typer av underkläder man kan abonnera på för män och kvinnor. Killar har till exempel möjligheten att beställa kalsonger på prenumeration.

Tjejer kan prenumerera på trosor av olika slag och båda kan starta abonnemang på strumpor.