skip to main content

Hemmets Journal prenumeration med premie

Hemmets Journal har funnits som veckotidning i svenska hem sedan 1921 då det första numret gavs ut och kostade då 35 öre. Tidningen ges ut av förlaget Egmont Tidskrifter AB och utkommer med 52 nummer varje år. Du som börjar prenumerera på Hemmets Journal idag kan se fram emot ny, härlig läsning varje vecka.

Aktuella prenumerationserbjudanden på Hemmets Journal

Att ha en prenumeration är smidigt och ger något extra till vardagen, varje vecka. Hemmets Journal har alltid bra erbjudanden till nya prenumeranter. Man får alltid bra rabatt som nykund men ibland får man dessutom fina premier på köpet.

Elegant armbandsur på köpet med Hemmets Journal

Elegant armbandsur på köpet med Hemmets Journal

ileadHemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning som nu erbjuder ett elegant armbandsur på köpet, som en premie. Du får...

Öppna erbjudandet

26 nr av Hemmets Journal 789 kr

26 nr av Hemmets Journal 789 kr

ileadDet är nu du ska passa på att teckna en prenumeration på Hemmets Journal. Du får nämligen 26 nr för endast 789 kr och...

Öppna erbjudandet

Innehåll i tidningen Hemmets Journal

Varje tidningsnummer av Hemmets Journal är fyllt med artiklar och reportage som berör, med rolig och gripande läsning. För läsaren med ett brinnande intresse för inredning, trädgård, mode, skönhet och hälsa finns massor att inspireras av. Korsordsfantasten hittar Sveriges bästa korsord i olika nivåer.