skip to main content

Erbjudande på Hemmets Journal prenumeration med premie

Hemmets Journal har funnits som veckotidning i svenska hem sedan 1921 då det första numret gavs ut. Hemmets Journal ges ut av förlaget Egmont Tidskrifter AB och utkommer med 52 nummer varje år, du kan vänta dig härlig läsning varje vecka.

Varje nummer är fyllt med artiklar och reportage som berör, med rolig och gripande läsning. I varje tidning får du möta fantastiska människor, både okända och kända. För läsaren med ett brinnande intresse för inredning, trädgård, mode, skönhet och hälsa finns massor att inspireras av i varje nytt nummer. Korsordsfantasten hittar Sveriges bästa korsord i olika nivåer, från lätta till riktigt svåra, på minst 16 sidor i varje nytt nummer av Hemmets Journal.

Aktuella prenumerationserbjudanden på Hemmets Journal

Köp 10 nr av Hemmets Journal och få ett SPA-set

Köp 10 nr av Hemmets Journal och få ett SPA-set Varje vecka massor av spännande läsning, recept och korsord. Beställ en prenumeration på 10 nr av Hemmets Journal för endast 169 kr (spara 66%).

Som gåva får du ett fint SPA-set värde 199 kr. Det innehåller en duschkräm, en bodylotion och en 15 g tvättpuff. Rogivande doft av lavendel och gardenia.

Till erbjudandet Spara 329 kr!