skip to main content

Erbjudande på Hemmets Journal prenumeration

Hemmets Journal har funnits som veckotidning i svenska hem sedan 1921 då det första numret gavs ut. Hemmets Journal ges ut av förlaget Egmont Tidskrifter AB och utkommer med 52 nummer varje år, du kan vänta dig härlig läsning varje vecka. Hemmets Journal vänder sig till hela svenska folket, det finns något för alla i tidningen.

Varje nummer är fyllt med artiklar och reportage som berör, med rolig och gripande läsning. I varje tidning får du möta fantastiska människor, både okända och kända. För läsaren med ett brinnande intresse för inredning, trädgård, mode, skönhet och hälsa finns massor att inspireras av i varje nytt nummer. Korsordsfantasten hittar Sveriges bästa korsord i olika nivåer, från lätta till riktigt svåra, på minst 16 sidor i varje nytt nummer av Hemmets Journal.

Aktuella prenumerationserbjudanden på Hemmets Journal

10 nr av Hemmets Journal för endast 149 kr + klocka som premie

10 nr av Hemmets Journal för endast 149 kr + klocka som premie Ett riktigt bra erbjudanden för dig som vill prova en prenumeration på Hemmets Journal. Du får 10 nr för endast 149 kr och med på köpet följer en klassisk klocka (värde 350 kr). Prenumerationen avslutas automatiskt efter du fått dina 10 nummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 460 kr