skip to main content

Active Fit träningskläder & aktivitetsarmband som premie

Ett varumärke som ofta använder sig av tidningserbjudanden för att stärka sitt namn är Active Fit. Deras träningskläder och gadgets som Activity Tracker kan man få genom olika prenumerationserbjudanden.

Träningskläder och tracker från Active Fit

När det är kläder som erbjuds som premie är det ofta kopplat till säsong. På sommaren kan man få t-shirts och löpartajts medan det på vintern är vanligare med fiberjackor eller fodrade löpartights.

En annan populär träningspryl är Active Fit Tracker, en smart aktivitetsklocka som mäter steg, pulsen och även sömn. Alla mätningar skickas med bluetooth till Active Fit Tracker-app i din smartphone.

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr Just nu! Beställ 3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Använd väskan från Active Fit som träningsväska med plats för skor, kläder och vattenflaska. Det är bättre än en plastpåse när du handlar som ryggsäck på promenader eller cykelturer i naturen som handbagage på semestern i regnväder – den är vattentät!

Till erbjudandet Spara 523 kr!

4 nr av I FORM + Active Fit sömlösa tights och T-shirt

4 nr av I FORM + Active Fit sömlösa tights och T-shirt När du beställer en kort prenumeration på tidningen I FORM får du just nu ett användbart träningsset i bra kvalitet.

Setet består av sömlösa tights som ger en behaglig träning. Den höga midjans breda linning håller magen på plats.

Du får också T-shirt av mesh-kvalitet med en bra andningsförmåga.

Beställ 4 nr av I FORM + Active Fit Seamless tights och T-shirt 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 949 kr!

i FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit

i FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nr av I FORM + Vinterlöpartights från Active Fit för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Håller dig varm i alla slags väder. Har reflexer på alla sidorna, så du syns i mörkret. Har en snygg passform med fina reflexmönster.

Till erbjudandet Spara 785 kr!