skip to main content

Active Fit träningskläder som premie

Ett varumärke som ofta använder sig av tidningserbjudanden för att stärka sitt namn är Active Fit. Deras träningskläder och gadgets som Activity Tracker kan man få genom olika prenumerationserbjudanden.

Träningskläder från Active Fit med tidning

När det är kläder som erbjuds som premie är det ofta kopplat till säsong. På sommaren kan man få t-shirts och löpartajts medan det på vintern är vanligare med fiberjackor eller fodrade löpartights.

En annan populär träningspryl är Active Fit Tracker, en smart aktivitetsklocka som mäter steg, pulsen och även sömn. Alla mätningar skickas med bluetooth till Active Fit Tracker-app i din smartphone.

2 nr av Släkthistoria + Vinterlöpartights från Active Fit

2 nr av Släkthistoria + Vinterlöpartights från Active Fit Beställ 2 nummer av tidningen Släkthistoria för 79 kr inkl leverans. Med på köpet får du vinterlöpartights från Active Fit värda 650 kr. Du sparar hela 704 kr totalt på erbjudandet med Släkthistoria.

Till erbjudandet Spara 704 kr!

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit De varma och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit kostar 650 kr men du får de på köpet när du beställer 4 nr av tidningen I FORM. Ditt totalpris inklusive leverans är endast 199 kr. Mot butikspris på tidning och träningstights sparar man 811 kr.

Med vinterlöpartights från Active Fit kommer du aldrig att frysa:

» Håller dig varm i alla slags väder
» Har ficka på låret för telefon, nycklar eller småsaker
» Snygg passform med fina reflexmönster

Till erbjudandet Spara 811 kr!

3 nr av I FORM + Active Fit shaping tights för 99 kr

3 nr av I FORM + Active Fit shaping tights för 99 kr I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Beställ 3 nummer av I FORM i en kort prenumeration för endast 99 kr. Du får Active Fit shaping tights på köpet. Porto tillkommer.

Du får ett par shaping tights med god komfort:

- Hög midja med bred linning – håller magen på plats
- Sömlöst material – utan skavande sömmar
- Tidlös design – matcha de svarta tightsen med en färgad topp.
- Finns i storlekarna S, M, L och XL.

Till erbjudandet Spara 624 kr!