skip to main content

Datortidningar med bra prenumerationserbjudanden

PC-tidningen och PC för alla är några av Sveriges ledande datortidningar. I de kan alla som gillar datorer och teknik läsa artiklar om datarelaterade ämnen. Varje nummer har stående inslag med tester av nya datorer, tillbehör och datautrustning.

Ett smidigt sätt att ta del av nyheterna är att ha en prenumeration på en datortidning. Då missar man inte det senaste och håller sig uppdaterad om ny teknik. Den som blir ny prenumerant kan ta del av riktigt fina erbjudanden. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på datatidning.

Högtalare till surfplatta & mobil på köpet med PC-tidningen

Högtalare till surfplatta & mobil på köpet med PC-tidningen Ta med dig musiken, podcasten eller filmen överallt med denna trådlösa högtalare till surfplatta eller mobil. Högtalaren ger ett överraskande kraftfullt och nyanserat ljud och är därför perfekt för att spela musik i sommarstugan, trädgården, på båten eller hemma.

Du får högtalaren på köpet när du beställer PC TIDNINGEN. Det kostar endast 99,50 kr + porto för 2 nr och premien. Du sparar hela 87%!

Till erbjudandet Spara 679 kr!

2 nr av PC-tidningen + 360-grader övervakningskamera

2 nr av PC-tidningen + 360-grader övervakningskamera Just nu får du 2 nummer av PC TIDNINGEN + 360-grader övervakningskamera för 59,50 kr.

Nu kan du sluta oroa dig när du åker hemifrån! Håll koll på objudna gäster eller ensamma husdjur med en praktisk 360-graders övervakningskamera.

IP-övervakningskameran ger dig ökad säkerhet och trygghet när du inte är hemma.

Se till att beställa idag innan premien har tagit slut i lager.

Till erbjudandet Spara 719 kr!

PC-tidningen 2 nr + trådlös laddare till smartphone

PC-tidningen 2 nr + trådlös laddare till smartphone Få hjälp att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator med hjälp av PC TIDNINGEN.

Beställ 2 nummer av PC-tidningen + trådlös laddare till smartphone för 59,50 kr + porto!

Med en trådlös laddare slipper du leta efter den rätta sladden varje gång du ska ladda olika telefoner. Placera den trådlösa laddningsplattan på en passande plats i ditt hem och sätt den medföljande strömförsörjaren i kontakten. Nu kan du bara lägga din telefon på plattan när den ska laddas.

Till erbjudandet Spara 719 kr!

Fler erbjudanden med datortidningar