skip to main content

Datortidningar med bra prenumerationserbjudanden

PC-tidningen och PC för alla är några av Sveriges ledande datortidningar. I de kan alla som gillar datorer och teknik läsa artiklar om datarelaterade ämnen. Varje nummer har stående inslag med tester av nya datorer, tillbehör och datautrustning.

Ett smidigt sätt att ta del av nyheterna är att ha en prenumeration på en datortidning. Då missar man inte det senaste och håller sig uppdaterad om ny teknik. Den som blir ny prenumerant kan ta del av riktigt fina erbjudanden. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på datatidning.

2 nr av PC-tidningen + Mitilux proffskikare

2 nr av PC-tidningen + Mitilux proffskikare PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Just nu får du 2 nummer av PC TIDNINGEN + Mitilux Proffskikare för 59,50 kr.

Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp.

Till erbjudandet Spara 966 kr!

PC-tidningen 2 nr + SUKIYAKI knivset

PC-tidningen 2 nr + SUKIYAKI knivset Få hjälp att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator med hjälp av PC TIDNINGEN.

Beställ 2 nummer av PC TIDNINGEN + SUKIYAKI knivset för 59,50 kr!

Nordisk design möter japansk tradition i detta nya knivset från SUKIYAKI. Exceptionell skärpa och balans gör ditt arbete i köket till ett sant nöje.

Till erbjudandet Spara 465 kr!

PC-tidningen 2 nr + N´arctic fiberjacka

PC-tidningen 2 nr + N´arctic fiberjacka PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Beställ 2 nummer av PC TIDNINGEN + N´arctic fiberjacka för 59,50 kr!

Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden.

Till erbjudandet Spara 765 kr!

Fler erbjudanden med datortidningar