skip to main content

Datortidningar med bra prenumerationserbjudanden

PC-tidningen och PC för alla är några av Sveriges ledande datortidningar. I de kan alla som gillar datorer och teknik läsa artiklar om datarelaterade ämnen. Varje nummer har stående inslag med tester av nya datorer, tillbehör och datautrustning.

Ett smidigt sätt att ta del av nyheterna är att ha en prenumeration på en datortidning. Då missar man inte det senaste och håller sig uppdaterad om ny teknik. Den som blir ny prenumerant kan ta del av riktigt fina erbjudanden. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på datatidning.

Prova 2 nr av PC-tidningen och få en Stone Powerbank

Prova 2 nr av PC-tidningen och få en Stone Powerbank Datorintresserad? Här har du ett kanonerbjudande på PC-tidningen där du får en Powerbank på köpet. Du beställer endast 2 nr för billiga 59,50 kr + porto, då får du Stone Powerbanken utan extra kostnad.

Den smarta Stone powerbank tar lite plats, så den är perfekt att ha med sig i fickan när du ska till stranden, på festival eller när du bara behöver extra ström en hektisk vardag.

Till erbjudandet
Du sparar: 407 kr

3 nr av PC för Alla för endast 249 kr

3 nr av PC för Alla för endast 249 kr Köp en prenumeration på datatidningen PC för Alla. I tidningen får du läsa om tester, häftiga prylar och det allra senaste från IT-världen.

Ett bra erbjudande för dig som vill prova PC för Alla är 3 nr för 249 kr. Du sparar 16% mot att köpa tidningen i butik.

Om du tecknar en helårsprenumeration får du datasupport via telefon och ett säkerhetsprogram från Norton helt kostnadsfritt (värde 2000 kr).

Till erbjudandet
Du sparar: 142 kr