skip to main content

Datortidningar med bra prenumerationserbjudanden

PC-tidningen och PC för alla är några av Sveriges ledande datortidningar. I de kan alla som gillar datorer och teknik läsa artiklar om datarelaterade ämnen. Varje nummer har stående inslag med tester av nya datorer, tillbehör och datautrustning.

Prenumeration på datatidningar med premier

Ett smidigt sätt att ta del av nyheterna är att ha en prenumeration på en datortidning. Då missar man inte det senaste och håller sig uppdaterad om ny teknik.

Den som blir ny prenumerant på datatidningar kan ta del av riktigt fina erbjudanden. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på tidningar om datorer och teknik.

PC-tidningen 2 nr + klockradio med trådlös laddning

PC-tidningen 2 nr + klockradio med trådlös laddning PC-tidningen är Nordens största datortidning som hjälper dig att välja rätt utrustning och få maximalt utbyte av din dator.

Beställ 2 av PC-tidningen + Bluetooth-klockradio med trådlös laddning for 149 kr inkl. porto.

Till erbjudandet Spara 637 kr!

2 nr av PC-tidningen + Bluetooth tangentbord för 149 kr

2 nr av PC-tidningen + Bluetooth tangentbord för 149 kr För endast 149 kr får du både 2 nr av PC-tidningen och ett trådlöst tangentbord med Bluetooth (värde 299 kr).

Det praktiska Bluetooth-tangentbordet har en storlek som gör att det ryms i väskan tillsammans med din surfplatta och det har samma sorts tangenter som din bärbara dator.

Till erbjudandet Spara 382 kr!

2 nr av PC-tidningen för 149 kr + FOQUS PRO multikamera

2 nr av PC-tidningen för 149 kr + FOQUS PRO multikamera Nu är multikameran FOCUS PROX11 tillbaka som premie med en tidningsprenumeration. Du får kameran på köpet när du beställer 2 nr av PC-tidningen för 149 kr inkl leverans.

FOQUS PROX11 väger endast 46 gram och kan filma i 1080p full HD 30 fps. Den har ett vattentätt hölje så du kan filma även i regnväder eller under vatten. Värde 599 kr.

Till erbjudandet Spara 682 kr!

Fler erbjudanden med datortidningar