skip to main content

Datortidningar med bra prenumerationserbjudanden

PC-tidningen och PC för alla är några av Sveriges ledande datortidningar. I de kan alla som gillar datorer och teknik läsa artiklar om datarelaterade ämnen. Varje nummer har stående inslag med tester av nya datorer, tillbehör och datautrustning.

Ett smidigt sätt att ta del av nyheterna är att ha en prenumeration på en datortidning. Då missar man inte det senaste och håller sig uppdaterad om ny teknik. Den som blir ny prenumerant kan ta del av riktigt fina erbjudanden. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på datatidning.

PC-tidningen + Kraftfull powerbank för 99,50 kr + 49,50 kr i

PC-tidningen + Kraftfull powerbank för 99,50 kr + 49,50 kr i Nu slipper du få slut på batteri när du är på språng. Med denna kraftfulla powerbank kan du snabbt ladda din telefon eller surfplatta. Du får den på köpet när du beställer en prenumeration på PC-tidningen.

Kapacitet: 10 000 mAh
2 USB-utgångar
Digital display
Mått: 150 x 70 x 48 mm
USB-kabel för laddning medföljer.

Värde: 399 kr.

Välj om du vill ha 2 nr av tidningen för 99,50 kr + porto eller 6 nr för 199,50 kr. Portot ligger på 49,50 kr oavsett ditt prenumerationsval.

Till erbjudandet Spara 479 kr!

PC-tidningen ger dig en Wi-Fi repeater på köpet

PC-tidningen ger dig en Wi-Fi repeater på köpet PC-tidningen är Nordens största datortidning med massor av tips om rätt utrustning och utbyte av sin dator.

Beställ 3, 6 eller 9 nummer av PC TIDNINGEN + Wi-Fi repeater från 129,50 kr!

Ta med dig musiken, podcasten eller filmen överallt med denna trådlösa högtalare som även kan användas som hållare till din surfplatta eller telefon.

Högtalaren ger ett överraskande kraftfullt och nyanserat ljud och är därför perfekt för att spela musik i sommarstugan, trädgården, på båten eller hemma.

Till erbjudandet Spara 639 kr!

3 nr av PC för Alla för endast 249 kr

3 nr av PC för Alla för endast 249 kr ileadKöp en prenumeration på datatidningen PC för Alla. I tidningen får du läsa om tester, häftiga prylar och det allra senaste från IT-världen.

Ett bra erbjudande för dig som vill prova PC för Alla är 3 nr för 249 kr. Du sparar 16% mot att köpa tidningen i butik.

Om du tecknar en helårsprenumeration får du datasupport via telefon och ett säkerhetsprogram från Norton helt kostnadsfritt (värde 2000 kr).

Till erbjudandet Spara 142 kr!