skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Gratis reflexer

Gratis reflexer

Gratis reflexer En reflex kan rädda liv när du eller någon annan vistas utomhus i mörkret. Om du saknar en är det starkt rekommenderat att skaffa en reflex gratis eller betala för den.
När det är mörkt ute och du går längs vägen eller ska korsa en väg syns du mycket bättre om du har reflex på dig. Se till att ha reflexer som sitter fast på ditt klädesplagg eller hängande reflexer som rör sig.

Gratis reflexer till barn

I flera år har svenska försäkringsbolag skänkt reflexvästar till förskolor och barn som går hos dagmammor. Jobbar du på förskola eller har du barn på förskolan, tipsa skolledningen om dessa gratis reflexer.

Många svenska kommuner brukar också dela ut reflexer under första veckorna på vinterhalvåret. Håll utkik på din kommuns hemsida eller facebooksida.

Till erbjudandet Spara 25 kr!

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


1 nr av Kalle Ankas Pocket Special + Sportbag 49 kr

Få 1 nr av Kalle Ankas Pocket Special + Sportbag för endast 49 kr + frakt.Kalle Ankas Pocket... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.