skip to main content

Kampanjer på byggtidningar för hemmafixare

Att bygga, fixa och renovera själv hemma är något som många svenskar gör. En byggtidning ger både inspiration till förändring men är också utbildande då du kan ta del av tips och trix för det mesta inom bygg.

Populära svenska byggtidningar för hemmafixare

På den här sidan fokuserar vi på hemmafixarens byggande och lämnar byggbranschens egna tidningar åt någon annan att gå igenom. Absolut populärast i Sverige är tidningen Gör Det Själv.

Det är en tidning sprängfylld med bra tips och råd kring olika tekniker och byggprojekt för villa, lägenhet och fritidshus. Dessutom får du som prenumerant tillgång till otroligt bra material online med bilder, videos och mallar för gör-det-självare.

Starta din prenumeration på byggtidning

Här kommer vi att lägga in tips på tidningskampanjer när det finns bra sådana. Kolla vilka som har erbjudande just nu eller bokmärk sidan och återkom senare.

1 000 byggbeskrivningar med Gör Det Själv Digital för 29 kr

1 000 byggbeskrivningar med Gör Det Själv Digital för 29 kr Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning och källa för gör-det självare! Just nu får du tillgång till 1 000 byggbeskrivningar digitalt från Gör Det Själv till endast 29 kr. Ordinarie pris är 99 kr så du sparar 70 kr. Se till att lära dig så mycket du kan och kanske ladda ner några beskrivningar för framtida projekt.

Till erbjudandet Spara 70 kr!

2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser på köpet

2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser på köpet Beställer du 2 nr av tidningen Gör Det Själv för 178 kr får du just nu en superfin premie. Du får nämligen en 360 graders cirkellaser värd 899 kr, helt utan extra kostnad. Spara 937 kr på detta erbjudande från Bonniers fixartidning Gör Det Själv!

Till erbjudandet Spara 937 kr!

2 nr av Gör Det Själv + Verktygspaket i premie

2 nr av Gör Det Själv + Verktygspaket i premie Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det-själ vare. Just nu får du 2 nr för endast 178 kr och på köpet ett verktygspaket. Din premie innehåller:

2 x winbags
3D-vinkel
Teleskoplampa

Värde på verktygspaketet är 499 kr.

Du får också tillgång till de 18 senaste numrena av Gör Det Själv digitalt via WYPE.

Till erbjudandet Spara 537 kr!

Fler erbjudanden med byggtidningar