skip to main content

Kampanjer på byggtidningar för hemmafixare

Att bygga, fixa och renovera själv hemma är något som många svenskar gör. En byggtidning ger både inspiration till förändring men är också utbildande då du kan ta del av tips och trix för det mesta inom bygg.

Populära svenska byggtidningar för hemmafixare

På den här sidan fokuserar vi på hemmafixarens byggande och lämnar byggbranschens egna tidningar åt någon annan att gå igenom. Absolut populärast i Sverige är tidningen Gör Det Själv. Det är en tidning sprängfylld med bra tips och råd kring olika tekniker och byggprojekt för villa, lägenhet och fritidshus. Dessutom får du som prenumerant tillgång till otroligt bra material online med bilder, videos och mallar för gör-det-självare.

Kampanjer på tidningar för hemmafixare

Här kommer vi att lägga in tips på tidningskampanjer när det finns bra sådana. Kolla vilka som har erbjudande just nu eller bokmärk sidan och återkom senare.

2 nr av Gör Det Själv + Multiverktyg från Tech-Pro för 99 kr

2 nr av Gör Det Själv + Multiverktyg från Tech-Pro för 99 kr Gör Det Själv är Nordens största tidning för gör-det-självare. De har nu en kampanj där du kan få 2 nr för endast 99 kr + porto och ett multiverktyg på köpet.

Du får den fina premien som är ett oscillerande multiverktyg från Tech Pro. Du får med 4 olika tillbehör - sågklinga, segmentblad, skrapa och slipkloss. Verktyget kostar 649 kr att köpa separat men du får det alltså utan extra kostnad om du köper tidningen Gör Det Själv via kampanjen. Totalpris 148 kr.

Till erbjudandet Spara 706 kr!

Gör Det Själv 2 nr + Vinkelslip från Tech-Pro

Gör Det Själv 2 nr + Vinkelslip från Tech-Pro Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig.

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en Vinkelslip från Tech-Pro för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Kapa vattenröret, anpassa hängrännan, slipa betonggolvet och skär till klinkers på sekunder! Vinkelslipen från Tech-Pro klarar alltihop.

Till erbjudandet Spara 556 kr!

2 nr av Gör Det Själv + 3-i-1 avståndsmätare för 129 kr

2 nr av Gör Det Själv + 3-i-1 avståndsmätare för 129 kr Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en 3-i-1 avståndsmätare som premie. Ditt totalpris är endast 129 kr + 49 kr i porto och exp.

Mät runt stupröret, bredden på den svängda väggen och gör exakta mätningar över långa avstånd. Avståndsmätaren behöver 2 x AAA-batterier (medföljer ej). Värde: 399 kr

Till erbjudandet Spara 426 kr!