skip to main content

Kampanjer på byggtidningar för hemmafixare

Att bygga, fixa och renovera själv hemma är något som många svenskar gör. En byggtidning ger både inspiration till förändring men är också utbildande då du kan ta del av tips och trix för det mesta inom bygg.

Populära svenska byggtidningar för hemmafixare

På den här sidan fokuserar vi på hemmafixarens byggande och lämnar byggbranschens egna tidningar åt någon annan att gå igenom. Absolut populärast i Sverige är tidningen Gör Det Själv.

Det är en tidning sprängfylld med bra tips och råd kring olika tekniker och byggprojekt för villa, lägenhet och fritidshus. Dessutom får du som prenumerant tillgång till otroligt bra material online med bilder, videos och mallar för gör-det-självare.

Starta din prenumeration på byggtidning

Här kommer vi att lägga in tips på tidningskampanjer när det finns bra sådana. Kolla vilka som har erbjudande just nu eller bokmärk sidan och återkom senare.

2 nr av Gör Det Själv + Verktygspaket i premie

2 nr av Gör Det Själv + Verktygspaket i premie Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det-själ vare. Just nu får du 2 nr för endast 178 kr och på köpet ett verktygspaket. Din premie innehåller:

2 x winbags
3D-vinkel
Teleskoplampa

Värde på verktygspaketet är 499 kr.

Du får också tillgång till de 18 senaste numrena av Gör Det Själv digitalt via WYPE.

Till erbjudandet Spara 537 kr!

Gör Det Själv + NOVA PLUS skruvdragare

Gör Det Själv + NOVA PLUS skruvdragare Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en NOVA PLUS skruvdragare för 178 kr inkl. leverans.

Robust och praktisk 12 V borrskruvdragare med 18 lättinställda momentsteg och steglös justering av rotationshastigheten. NOVA Plus skruvdragaren är användbar till alla vanliga skruv- och borrprojekt i hemmet eller i trädgården. Värde 399 kr. Uppladdningsbart batteri medföljer.

Som prenumerant på tidningen Gör Det Själv får du också tillgång till en app och webbsida med över 1000 byggbeskrivningar.

Till erbjudandet Spara 437 kr!

Gör Det Själv 2 nr + TOOLBOX skruvdragare

Gör Det Själv 2 nr + TOOLBOX skruvdragare Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat - varje gång.

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en TOOLBOX skruvdragare för totalt 178 kr inkl. leverans.

Till erbjudandet Spara 737 kr!

Fler erbjudanden med byggtidningar