skip to main content

Kampanjer på byggtidningar för hemmafixare

Att bygga, fixa och renovera själv hemma är något som många svenskar gör. En byggtidning ger både inspiration till förändring men är också utbildande då du kan ta del av tips och trix för det mesta inom bygg.

Populära svenska byggtidningar för hemmafixare

På den här sidan fokuserar vi på hemmafixarens byggande och lämnar byggbranschens egna tidningar åt någon annan att gå igenom. Absolut populärast i Sverige är tidningen Gör Det Själv. Det är en tidning sprängfylld med bra tips och råd kring olika tekniker och byggprojekt för villa, lägenhet och fritidshus. Dessutom får du som prenumerant tillgång till otroligt bra material online med bilder, videos och mallar för gör-det-självare.

Kampanjer på tidningar för hemmafixare

Här kommer vi att lägga in tips på tidningskampanjer när det finns bra sådana. Kolla vilka som har erbjudande just nu eller bokmärk sidan och återkom senare.

2 nr av Gör Det Själv + 3 st precisionsverktyg på köpet

2 nr av Gör Det Själv + 3 st precisionsverktyg på köpet Få 2 nummer av tidningen Gör Det Själv och ett set med tre olika precisionsverktyg för totalpris 178 kr (inkl frakt). Spara 531 kr!

Oavsett om du ska kapa kakel, anpassa golvbrädor eller göra möbler med dolda träfogar är du välförsedd med de här tre olika precisionsverktygen i verktygslådan. Du får:

- Borrjigg
- Multivinkel
- Profilmall

Läs mer om vad du kan göra med verktygen på kampanjsidan för tidningen Gör Det Själv.

Till erbjudandet Spara 531 kr!

2 nr av Gör Det Själv för 178kr + Original Outpack duffelbag

2 nr av Gör Det Själv för 178kr + Original Outpack duffelbag Den nya, solida duffelbagen från Outpack, som rymmer hela 30 liter, är väldigt allsidig och har många användningsmöjligheter. Den kostar normalt kring 750 kr men du får den på köpet som en premie med tidningen Gör Det Själv.

Beställ 2 nr av Gör Det Själv för 178 kr inklusive frakt och leverans. Som tidningsprenumerant får du tidningen hem i brevlådan men också tillgång till över 1000 byggbeskrivningar online och en videoapp med 160 instruktioner för reparationer i hemmet.

Om du bara räknar på hur mycket du sparar på tidningen och duffelväskan blir det 782 kr, men tänk så mycket du kan spara på att kunna laga och fixa saker själv i ditt eget hem.

Att prenumerera på Gör Det Själv, kan bli din bästa affär!

Till erbjudandet Spara 782 kr!

2 nr av Gör Det Själv + Väggscanner med fuktmätare

2 nr av Gör Det Själv + Väggscanner med fuktmätare Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en Väggscanner med fuktmätare från Tech-Pro för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Det är farligt, förargligt och kan bli extremt dyrt om man har sådan otur att man träffar en strömförande kabel eller ett vattenrör, när man borrar i sina väggar.

Lyckligtvis är det lätt att undvika. Med den nya väggscannern från Tech-Pro är det nämligen lätt att undvika att begå dyra fel. Värde: 499 kr.

Till erbjudandet Spara 561 kr!

Fler erbjudanden med byggtidningar