skip to main content

Korsordstidningar med bra erbjudande

Att lösa korsord är en sysselsättning som många gillar att göra som avkoppling. Enstaka korsord finns i många tidningar som dagstidningar eller kvällstidningar. Den som inte kan få nog gör bäst i att skaffa sig en korsordstidning.

Bonnier ger ut flera bra tidningar fyllda med knep, knåp och korsord. Buslätta Korsord, Knep & Knåp, Kors & Tvärs, Krysset och Lycko-Kryss är några av de mest populära.

Du som vill utmana dig själva kontinuerligt kan starta en prenumeration på korsordstidningar. Vi tipsar om erbjudanden där man får ett par nummer av en krysstidning och en fin premie på köpet. Om vi just nu saknar bra tips här nedanför kan du beställa prenumerationer till ordinarie pris här.

3 nr av Mästarkryss 199 kr

3 nr av Mästarkryss 199 kr ileadSpara upp till 27% på att köpa prenumeration av tidningen Mästerkryss (jämfört med lösnummer). Du kan välja på 3, 6 eller 12 nr. Tidningen ges ut med 6 nr varje år med utgivning i januari, mars, maj, juli, september och november.

Till erbjudandet Spara 158 kr!

7 nr av Buslätta Korsord till 35% rabatt

7 nr av Buslätta Korsord till 35% rabatt ileadGillar du att klara av korsord mer än att utmanas så hårt att dina grå blir ännu gråare? Varför då inte teckna en prenumeration på korsordstidningen Buslätta Korsord. Du kan välja på 4 nr, 7 nr eller 12 nr. Just nu till rabatt, upp till 35% mot ordinarie pris. Det går även att beställa Buslätta Korsord som en gåva.

Till erbjudandet Spara 107 kr!

Prenumerera på 6 nr av Bra Korsord

Prenumerera på 6 nr av Bra Korsord ileadPassa på att beställa 3, 6 eller 12 nummer av tidningen Bra Korsord. Du kan spara upp till 28% mot ordinarie pris.

Just nu får du 6 nr för endast 199 kr och sparar då 24% på en halvårsprenumeration på Bra Korsord.

Till erbjudandet Spara 250 kr!