skip to main content

Korsordstidningar med bra erbjudande

Att lösa korsord är en sysselsättning som många gillar att göra som avkoppling. Enstaka korsord finns i många tidningar som dagstidningar eller kvällstidningar. Den som inte kan få nog gör bäst i att skaffa sig en korsordstidning.

Bonnier ger ut flera bra tidningar fyllda med knep, knåp och korsord. Buslätta Korsord, Knep & Knåp, Kors & Tvärs, Krysset och Lycko-Kryss är några av de mest populära.

Du som vill utmana dig själva kontinuerligt kan starta en prenumeration på korsordstidningar. Vi tipsar om erbjudanden där man får ett par nummer av en krysstidning och en fin premie på köpet. Om vi just nu saknar bra tips här nedanför kan du beställa prenumerationer till ordinarie pris här.

Prenumerera på 5 nr av Bra Korsord + Valfri Premie

Prenumerera på 5 nr av Bra Korsord + Valfri Premie ileadPassa på att beställa 5, 12 eller 24 nummer av tidningen Bra Korsord. Du kan spara upp till 53% mot ordinarie pris.

Just nu får du 5 nr för endast 149 kr och får även välja en bok som premie. Välj mellan Stora Korsordsboken och Lätta Korsord 4 (värde 120 kr).

Till erbjudandet Spara 250 kr!

Mästarkryss 5 nr för 249 kr + korsordsbok i premie

Mästarkryss 5 nr för 249 kr + korsordsbok i premie ileadGillar du att lösa korsord och är en aspirerande mästarkryssare? Beställ en kort eller lång prenumeration på tidningen Mästarkryss.

Du får just nu 5 nr av tidningen för endast 149 kr (spara 53%!) och på köpet får du välja en premie. Välj mellan Stora Korsordsboken eller Lätta Korsord 4. Båda är värda 120 kr, men du får de som gåva.

Till erbjudandet Spara 250 kr!