skip to main content

Korsordstidningar med bra erbjudande

Att lösa korsord är en sysselsättning som många gillar att göra som avkoppling. Enstaka korsord finns i många tidningar som dagstidningar eller kvällstidningar. Den som inte kan få nog gör bäst i att skaffa sig en korsordstidning.

Bonnier ger ut flera bra tidningar fyllda med knep, knåp och korsord. Buslätta Korsord, Knep & Knåp, Kors & Tvärs, Krysset och Lycko-Kryss är några av de mest populära.

Du som vill utmana dig själva kontinuerligt kan starta en prenumeration på korsordstidningar. Vi tipsar om erbjudanden där man får ett par nummer av en krysstidning och en fin premie på köpet. Om vi just nu saknar bra tips här nedanför kan du beställa prenumerationer till ordinarie pris här.

3 nr av valfri korsordstidning för 99 kr

3 nr av valfri korsordstidning för 99 kr Här är ett ypperligt tillfälle att testa en ny korsordstidning. Tankesport är sajten där du kan beställa 3 nr för 99 kr. Du kan beställa till dig själv eller ge bort som en gåva.

Det finns 15 olika tidningar att välja på med fokus på korsord, sökord eller sudoku. Det finns vissa korsordstidningar med lätta till medelsvåra korsord. Vill du ha rejäl utmaning väljer du till exempel Mästarkryss.

Till erbjudandet

3 nr av Mästarkryss 119 kr

3 nr av Mästarkryss 119 kr ileadSpara upp till 27% på att köpa prenumeration av tidningen Mästerkryss (jämfört med lösnummer). Du kan välja på 3, 6 eller 12 nr. Tidningen ges ut med 6 nr varje år med utgivning i januari, mars, maj, juli, september och november.

Till erbjudandet Spara 158 kr!

6 nr av Buslätta Korsord till 21% rabatt

6 nr av Buslätta Korsord till 21% rabatt ileadGillar du att klara av korsord mer än att utmanas så hårt att dina grå blir ännu gråare? Varför då inte teckna en prenumeration på korsordstidningen Buslätta Korsord.

Du kan välja på 4 nr, 6 nr eller 12 nr. Just nu till rabatt, upp till 24% mot ordinarie pris. Det går även att beställa Buslätta Korsord som en gåva.

Till erbjudandet Spara 107 kr!

Fler erbjudanden med korsordstidningar