skip to main content

Föräldratidningar att prenumerera på

Som nybliven eller erfaren förälder kan man behöva inspiration och rådgivning för olika saker i sitt föräldraskap. En föräldratidning riktar sig till mammor och pappor i olika faser i livet. Vi listar bland annat tidningarna för småbarnsföräldrar och som har kampanjer för nya prenumerationer med premier.

5 nummer av Vi Föräldrar 179 kr + skötbädd & snuttefilt

5 nummer av Vi Föräldrar 179 kr + skötbädd & snuttefilt Passa på att teckna en prenumeration på tidningen Vi Föräldrar. Du får 5 nr för 179 kr och med på köpet följer en skötbädd och en snuttefilt med gosedjur.

Praktisk skötbädd. Grå skötbädd i 100% bomull med träknapp. Storlek: Hopfälld ca 28 x 30 cm
Värde 200 kr.

Mysig snuttefilt och gosedjur i ett, som bebisen kommer att älska länge! Tvättas i 40 grader. Storlek 35 x35 cm.
Värde 100 kr.

Till erbjudandet Spara 441 kr!

4 nr av mama + barnlampa och Food Pharmacy Kokboken

4 nr av mama + barnlampa och Food Pharmacy Kokboken Ett riktigt supererbjudande från tidningen mama har vi fått in. Denna gång är det 4 nr för endast 159 kr och då får du två premier på köpet.

Populär bokstavslampa där du själv kan skriva och variera budskap, citat, namn eller meddelanden. Värde 299 kr.

Succéboken Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier. Värde 239 kr.

Till erbjudandet Spara 1023 kr!

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar I denna tidningskampanj från mama får du 5 nr för 199 kr. Med på köpet följer premier som är trådlösa in-ear hörlurar värda 600 kr med laddningsetui.

Hörlurarna är små i storlek och sitter perfekt i örat för rörelse och träning med touchfunktion. Bluetooth inklusive USB-kabel. Batteritid 3 tim. Laddningstid 1 tim. Räckvidd 10 m. Hörlurarna laddas i medföljande etui. Mått 5,5 cm x 4,4 cm. Värde 600 kr. Frakt 59 kr tillkommer på din tidningsbeställning.

Till erbjudandet Spara 726 kr!

Fler erbjudanden med föräldratidningar