skip to main content

Föräldratidningar att prenumerera på

Som nybliven eller erfaren förälder kan man behöva inspiration och rådgivning för olika saker i sitt föräldraskap. En föräldratidning riktar sig till mammor och pappor i olika faser i livet. Vi listar bland annat tidningarna för småbarnsföräldrar och som har kampanjer för nya prenumerationer med premier.

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar I denna tidningskampanj från mama får du 5 nr för 199 kr. Med på köpet följer premier som är trådlösa in-ear hörlurar värda 600 kr med laddningsetui.

Hörlurarna är små i storlek och sitter perfekt i örat för rörelse och träning med touchfunktion. Bluetooth inklusive USB-kabel. Batteritid 3 tim. Laddningstid 1 tim. Räckvidd 10 m. Hörlurarna laddas i medföljande etui. Mått 5,5 cm x 4,4 cm. Värde 600 kr. Frakt 59 kr tillkommer på din tidningsbeställning.

Till erbjudandet Spara 726 kr!

Mama 5 nr + hudvård från Dermalogica

Mama 5 nr + hudvård från Dermalogica mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av Mama + hudvård från Dermalogica för endast 199 kr + porto.

Dermalogicas bästsäljare hjälper dig att uppnå optimal hudhälsa. The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.

Till erbjudandet Spara 561 kr!

Mama 5 nr + Meraki Body Wash & lotion + hamamhandduk

Mama 5 nr + Meraki Body Wash & lotion + hamamhandduk mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet - både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av Mama + Meraki Body Wash & lotion + hamamhandduk för endast 199 kr + frakt.

Du får:
Meraki Body Wash Mjuk.
Meraki Body Lotion Ekologiskt certifierad hudlotion.
En härlig hamamhandduk i grått och vitt.

Till erbjudandet Spara 833 kr!

Fler erbjudanden med föräldratidningar