skip to main content

Föräldratidningar att prenumerera på

Som nybliven eller erfaren förälder kan man behöva inspiration och rådgivning för olika saker i sitt föräldraskap. En föräldratidning riktar sig till mammor och pappor i olika faser i livet. Vi listar bland annat tidningarna för småbarnsföräldrar och som har kampanjer för nya prenumerationer med premier.

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S Passa på att beställa 4 nummer av tidningen mama för endast 159 kr + frakt (59 kr). Då får du på köpet ett kit med hudvård från Emma S.

Du får:

- Cleansing Oil
- Cleansing Facial Wash Travel
- Moisturising Facial Mist Travel

Totalt värde på paketet inklusive tidningen är

Till erbjudandet Spara 564 kr!

5 nummer av Vi Föräldrar 179 kr + skötbädd & snuttefilt

5 nummer av Vi Föräldrar 179 kr + skötbädd & snuttefilt Passa på att teckna en prenumeration på tidningen Vi Föräldrar. Du får 5 nr för 179 kr och med på köpet följer en skötbädd och en snuttefilt med gosedjur.

Praktisk skötbädd. Grå skötbädd i 100% bomull med träknapp. Storlek: Hopfälld ca 28 x 30 cm
Värde 200 kr.

Mysig snuttefilt och gosedjur i ett, som bebisen kommer att älska länge! Tvättas i 40 grader. Storlek 35 x35 cm.
Värde 100 kr.

Till erbjudandet Spara 441 kr!

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Läsarna vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet.

Köp 5 nr av Vi Föräldrar för endast 159 kr + porto och få boken Fråga Barnpsykologen som gåva.

Boken samlar 142 av barnpsykologen Malin Bergströms svar på läsarfrågor om allt från sömn, trots och gränssättning till svåra föräldrarkänslor som utmattning och depression. Malin Bergströms svar i boken Fråga Barnpsykologen är konkreta samtidigt som de väcker insikt och förståelse.

Till erbjudandet Spara 484 kr!

Fler erbjudanden med föräldratidningar