skip to main content

Föräldratidningar att prenumerera på

Som nybliven eller erfaren förälder kan man behöva inspiration och rådgivning för olika saker i sitt föräldraskap. En föräldratidning riktar sig till mammor och pappor i olika faser i livet. Vi listar bland annat tidningarna för småbarnsföräldrar och som har kampanjer för nya prenumerationer med premier.

4 nr av mama 159 kr + Ida Warg Shampoo & Shower Mousse

4 nr av mama 159 kr + Ida Warg Shampoo & Shower Mousse Passa på att teckna dig för en kort prenumeration på mama. Du får 4 nr för endast 159 kr och med på köpet fina premier från veganska hud- och kroppsvårdsmärket Ida Warg. Du får:

Ida Warg Everyday Dry Shampoo, värde 99 kr
Ida Warg Everyday Shampoo, värde 159 kr
Ida Warg Ida Vitalizing shower mousse, värde 99 kr

Ditt totalpris inklusive frakt för premierna är 218 kr. Värdet är hela 633 kr så du sparar en hel del mot att köpa i butik. Det finns inga krav på vidare prenumeration på tidningen efter att du fått dina 4 nummer.

Till erbjudandet Spara 415 kr!

Vi Föräldrar 6 nr för 384 kr

Vi Föräldrar 6 nr för 384 kr ileadHåll dig uppdaterad kommande halvår med 6 nr av tidningen Vi Föräldrar för 384 kr. Du kan köpa abonnemanget till dig själv eller ge bort som gåva. Prenumerationen avslutas automatiskt efter sista numret.

Till erbjudandet

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S Passa på att beställa 4 nummer av tidningen mama för endast 159 kr + frakt (59 kr). Då får du på köpet ett kit med hudvård från Emma S.

Du får:

- Cleansing Oil
- Cleansing Facial Wash Travel
- Moisturising Facial Mist Travel

Totalt värde på paketet inklusive tidningen är

Till erbjudandet Spara 564 kr!