skip to main content

Föräldratidningar att prenumerera på

Som nybliven eller erfaren förälder kan man behöva inspiration och rådgivning för olika saker i sitt föräldraskap. En föräldratidning riktar sig till mammor och pappor i olika faser i livet. Vi listar bland annat tidningarna för småbarnsföräldrar och som har kampanjer för nya prenumerationer med premier.

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen

Vi Föräldrar 5 nr + boken Fråga Barnpsykologen Vi Föräldrar är Sveriges största och äldsta föräldratidning. De svarar på läsarnas frågor om allt som rör barnets utveckling och livet med småbarn. Läsarna vet att Vi Föräldrar har koll på både de senaste medicinska rönen och produkterna för familjelivet.

Köp 5 nr av Vi Föräldrar för endast 159 kr + porto och få boken Fråga Barnpsykologen som gåva.

Boken samlar 142 av barnpsykologen Malin Bergströms svar på läsarfrågor om allt från sömn, trots och gränssättning till svåra föräldrarkänslor som utmattning och depression. Malin Bergströms svar i boken Fråga Barnpsykologen är konkreta samtidigt som de väcker insikt och förståelse.

Till erbjudandet Spara 484 kr!

Mama 5 nr + hårkit från Ida Warg

Mama 5 nr + hårkit från Ida Warg Mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av Mama + hårkit från Ida Warg för endast 199 kr + porto.

Du får:
Everyday Shampoo
Everyday Dry Shampoo

Till erbjudandet Spara 383 kr!

Mama 5 nr + Evy solprodukter & Frottéhanddukar från NORD

Mama 5 nr + Evy solprodukter & Frottéhanddukar från NORD Mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av Mama + 2 solprodukter från Evy & 2-pack Frottéhanddukar från NORD för endast 199 kr + porto.

Dina gåvor:
Evy solskyddsfaktor SPF 50
Daily UV Face Mousse SPF 30
NORD, Frottéhanddukar, vita, 2-pack

Till erbjudandet Spara 639 kr!

Fler erbjudanden med föräldratidningar