skip to main content

Femina prenumeration genom erbjudande med premie

Tidningen FEMINA är en av Sveriges mest populära modetidningar. Prenumeranter på tidningen får guider och inspiration till allt inom mode som till exempel nya kläder och smink passande för säsongen. Läsare av Femina får också ta del av artiklar om hälsa, relationer, inredning och mat och matlagning.

Ofta en premie med tidningen Femina

Att starta en prenumeration på Femina är enkelt och går att göra direkt online. Det finns ofta bra prenumerationserbjudanden och kampanjer för den som vill skaffa tidningen till bra pris.

Du som vill prova några nummer får i regel alltid en premie på köpet. Vanligen förekommer det produkter inom mode och skönhet. Det kan vara sminkprover eller hud- och hårvårdskit från kända märken. Räkna på vad det skulle kosta att köpa premierna i butik så inser du snabbt vilket kanonpris det är på hela välkomstpaketet. Och du...att avsluta prenumerationen när du vill är enkelt.

Femina - 4 nr för 109 kr

Femina - 4 nr för 109 kr I Femina hittar du det senaste modet och den snyggaste inredningen och de smartaste nyheterna inom skönhet och hälsa.

Få 4 nummer av Femina för endast 109 kr.

Till erbjudandet Spara 111 kr!