skip to main content

Femina prenumeration till superpris i erbjudanden

Tidningen FEMINA är en av Sveriges mest populära modetidningar. Prenumeranter på tidningen får guider och inspiration till allt inom mode som till exempel nya kläder och smink passande för säsongen. Läsare av Femina får också ta del av artiklar om hälsa, relationer, inredning och mat och matlagning.

Feminas prenumerationserbjudande med premier

Att starta en prenumeration på Femina är enkelt och går att göra direkt online. Det finns ofta bra prenumerationserbjudanden och kampanjer för den som vill skaffa tidningen till bra pris. Du som vill prova några nummer får också nån premie gratis på köpet. Vanligen förekommer det produkter inom mode och skönhet. Det kan vara sminkprover eller hud- och hårvårdskit från kända märken. Räkna på vad det skulle kosta att köpa premierna i butik så inser du snabbt vilket kanonpris det är på hela välkomstpaketet. Och du...man får avsluta prenumerationen när man vill.

Femina 3 nr 99 kr + kit från Eucerin

Femina 3 nr 99 kr + kit från Eucerin Med erbjudandet 3 nr av Femina för 99 kr får du även ett Eucerin-kit värde 389 kr.

Du får Eucerin HYALURON-FILLER CONCENTRATE som är ett intensivt återfuktande serum som förstärker den dagliga anti-age-effekten på de djupare rynkorna.

Till erbjudandet
Du sparar: 439 kr