skip to main content

Femina prenumeration genom erbjudande med premie

Tidningen FEMINA är en av Sveriges mest populära modetidningar. Prenumeranter på tidningen får guider och inspiration till allt inom mode som till exempel nya kläder och smink passande för säsongen. Läsare av Femina får också ta del av artiklar om hälsa, relationer, inredning och mat och matlagning.

Ofta en premie med tidningen Femina

Att starta en prenumeration på Femina är enkelt och går att göra direkt online. Det finns ofta bra prenumerationserbjudanden och kampanjer för den som vill skaffa tidningen till bra pris.

Du som vill prova några nummer får i regel alltid en premie på köpet. Vanligen förekommer det produkter inom mode och skönhet. Det kan vara sminkprover eller hud- och hårvårdskit från kända märken. Räkna på vad det skulle kosta att köpa premierna i butik så inser du snabbt vilket kanonpris det är på hela välkomstpaketet. Och du...att avsluta prenumerationen när du vill är enkelt.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Femina.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.