skip to main content

ELLE prenumeration med premie - Aktuella erbjudanden

Tidningen ELLE är världens störa modetidning och finns i många länder. Svenska utgåvan av tidningen ges ut av Aller Media. I varje nummer får du trender, guider och inspiration inom mode och skönhet.

ELLE ges ut 12 gånger per år och finns att köpa i de flesta välsorterade tidningskiosker och mataffärer. Ett sätt att spara lite pengar och bekvämt få hem tidningen i postlådan är att beställa den som prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på ELLE med premier på köpet

Du som funderar på att påbörja ett abonnemang bör definitivt nyttja eller vänta in ett bra erbjudande. Ofta lägger förlaget till en fin premie som gåva till nya prenumeranter. Vi listar den typen av kampanjer här på sidan. Vi ger dig aktuella tidningserbjudanden på ELLE, där du får riktigt bra premier på köpet och kan spara hundratals kronor mot butikspris.

ELLE Decoration 3 nr för 123 kr (-50%)

ELLE Decoration 3 nr för 123 kr (-50%) ileadSkaffa dig ny inspiration till inredning med senaste numren av ELLE Decoration. Teckna dig för en prenumeration på tidningen och välj på 3-10 nr med upp till 50% rabatt. Det billigaste paketet ger dig 3 nr för 123 kr. ELLE Decoration utkommer med 10 nr per år.

Till erbjudandet Spara 123 kr!

ELLE tidningsabonnemang från 60 kr per nr

ELLE tidningsabonnemang från 60 kr per nr ileadAtt prenumerera på ELLE ger dig det senaste nytt inom mode, skönhet, resor och trender. Du kan teckna en kort prenumeration på 3-6 nr eller en helårsprenumeration. Vill du bara köpa det senaste numret av ELLE kan du göra det för 89 kr.

Billigaste nummerpriset får du vid tecknande av helårsprenumeration med 12 nr för 729 kr. Då kostar ett nummer endast 60 kr, vilket är 23% rabatt mot ordinarie pris på ELLE-tidningen.

Till erbjudandet Spara 218 kr!