skip to main content

Prenumeration med hörlurar som premie

Varför betala onödigt mycket för nya hörlurar när du kan få de billigt med en prenumeration. Här listas tidningserbjudanden där olika sorts hörlurar ges bort.

Välj in-ear om du vill ha små lurar som sitter inuti örat. Bra vid aktiviteter. Välj trådlösa hörlurar om du vill slippa kablar som är i vägen eller trasslar sig.

Aktuella hörlurserbjudanden

4 nr av I FORM + Nordic trådlösa hörlurar

4 nr av I FORM + Nordic trådlösa hörlurar Stäng ute världen och ge dig själv en frizon med dessa fantastiska hörlurar. Se fram emot att lyssna på musik, poddar och ljudböcker, eller hitta din inre ro med ett meditationsprogram. Hörlurarna är värda 599 kr.

Beställ 4 nummer av I FORM för 149 kr + 49,50 kr i porto och du får Nordic trådlösa hörlurar på köpet, som en premie till dig som ny prenumerant.

Till erbjudandet Spara 748 kr!

2 nr av Släkthistoria + Nordic trådlösa hörlurar för 99,50

2 nr av Släkthistoria + Nordic trådlösa hörlurar för 99,50 Exklusiva, trådlösa on-ear-hörlurar i snygg design och hög kvalitet, så att du kan njuta av din musik, ljudbok, etc. i lugn och ro. Värde: 599 kr.

Du får de fina trådlösa hörlurarna från Nordic när du beställer ett abonnemang på tidningen Släkthistoria.

Välj mellan:

2 nr av Släkthistoria + Nordic trådlösa hörlurar för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

5 nr av Släkthistoria + Nordic trådlösa hörlurarför 199,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 679 kr!

2 nr av Världens Historia + Air Sonic Bluetooth-hörlurar

2 nr av Världens Historia + Air Sonic Bluetooth-hörlurar Just nu kan du beställa 2 nr av Världens Historia + Air Sonic Bluetooth-hörlurar för 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Stäng ute världen och få en fantastisk ljudupplevelse med de trådlösa hörlurarna du får i gåva. Se fram emot att lyssna på musik, film och ljudböcker med batteri som klarar upp till 7 timmar på en laddning. Värde: 599 kr.

Till erbjudandet Spara 663 kr!