skip to main content

Världens Historia erbjudanden & prenumerationer

Illustrerad Vetenskap har ett temamagasin om Världens Historia. I tidningen får du läsa om civilisationers fall, kungars triumfer och andra stora händelser i vår historia.

Tidskriften ges ut med 18 nummer varje år av Bonnier Tidskrifter. När det finns ett bra erbjudande på Världens Historia hittar du det här oss. Nya prenumeranter som tecknar en prenumeration får oftast en bra premie på köpet. Vi listar alla kända prenumerationserbjudanden du kan nyttja just nu.

2 nr av Världens Historia + Proffskikare

2 nr av Världens Historia + Proffskikare Världens Historia berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna. Världens Historia är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer.

Just nu kan du beställa 2 nummer av Världens Historia + Proffskikare för bara 49,50 kr. + 39,50 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet
Du sparar: 944 kr

Beställ 3 nr av Världens Historia och få Hi-Fi Bluetooth hörlurar

Beställ 3 nr av Världens Historia och få Hi-Fi Bluetooth hörlurar Ett erbjudande där du kan välja på 3, 6 eller 12 nr av tidningen Världens Historia i ett abonnemang. Med på köpet får du fina Hi-Fi Bluetooth hörlurar. Du betalar endast 99,50 kr + porto för det kortaste abonnemanget på 3 nummer.

Hi-Fi Bluetooth hörlurar
Enastående, högkvalitativt, trådlöst ljud för varje dag med glasklar Bluetooth 4.1-överföring av ljudsignalen, NFC-teknologi för blixtsnabb uppkoppling med din bärbara enhet och enastående batteritid slår dessa Hi-Fi-lurar definitivt hål på myten om att trådlöst ljud ska vara krångligt.

Till erbjudandet
Du sparar: 1015 kr