skip to main content

Världens Historia erbjudanden & prenumerationer

Illustrerad Vetenskap har ett temamagasin om Världens Historia. I tidningen får du läsa om civilisationers fall, kungars triumfer och andra stora händelser i vår historia.

Tidskriften ges ut med 18 nummer varje år av Bonnier Tidskrifter. När det finns ett bra erbjudande på Världens Historia hittar du det här oss. Nya prenumeranter som tecknar en prenumeration får oftast en bra premie på köpet. Vi listar alla kända prenumerationserbjudanden du kan nyttja just nu.

Världens Historia + Utomhuslampa med sensor och batteri

Världens Historia + Utomhuslampa med sensor och batteri Just nu kan du beställa 2 nr av Världens Historia + Utomhuslampa med sensor och batteri för 69 kr + 39,50 kr i porto och exp. Totalpris: 108,50 kr

Med den nya, robusta utomhuslampan får du bra belysning i cykelförrådet, källaren eller garaget, och du slipper betala för en dyr utomhusinstallation. Lampan är utrustad med fyra kraftiga batterier, effektiv LED-teknologi och en smart rörelsesensor, så att lampan bara är tänd när det behövs.

Till erbjudandet Spara 399 kr!

Världens Historia 2 nr + Nordic mini aircondition

Världens Historia 2 nr + Nordic mini aircondition Världens Historia berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna.

Du kan nu få 2 nr av Världens Historia + Nordic mini aircondition för 69 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Nordic mini aircondition drar in den varma luften i systemet och med hjälp av vattenfiltret med förångning blåser den ut kall och fuktig luft.

Till erbjudandet Spara 550 kr!

2 nr av Världens Historia + Air Sonic Bluetooth-hörlurar

2 nr av Världens Historia + Air Sonic Bluetooth-hörlurar Just nu kan du beställa 2 nr av Världens Historia + Air Sonic Bluetooth-hörlurar för 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Stäng ute världen och få en fantastisk ljudupplevelse med de trådlösa hörlurarna du får i gåva. Se fram emot att lyssna på musik, film och ljudböcker med batteri som klarar upp till 7 timmar på en laddning. Värde: 599 kr.

Till erbjudandet Spara 663 kr!

Fler erbjudanden med Världens Historia