skip to main content

Världens Historia erbjudanden & prenumerationer

Illustrerad Vetenskap har ett temamagasin om Världens Historia. I tidningen får du läsa om civilisationers fall, kungars triumfer och andra stora händelser i vår historia.

Tidskriften ges ut med 18 nummer varje år av Bonnier Tidskrifter. När det finns ett bra erbjudande på Världens Historia hittar du det här oss. Nya prenumeranter som tecknar en prenumeration får oftast en bra premie på köpet. Vi listar alla kända prenumerationserbjudanden du kan nyttja just nu.

Världens Historia + Saga Form City Kylväska

Världens Historia + Saga Form City Kylväska Just nu kan du beställa 2 nr av Världens Historia + Saga Form City Kylväska för 59 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Håll din mat och dryck kall med den funktionella väskan från Saga Form. Väskan är perfekt för en tur ut i naturen eftersom du kan ha den på ryggen. Värde 249 kr.

Till erbjudandet Spara 345 kr!

3 nr av Världens Historia + brusreducerande in-ear-hörlurar

3 nr av Världens Historia + brusreducerande in-ear-hörlurar Följ med på en spännande tidsresa tillsammans med Sveriges största historietidning. Beställ 3 nr av Världens Historia för endast 99 kr + porto (39,50 kr). Med på köpet får du premien som denna gång är trådlösa och brusreducerande in-ear-hörlurar.

Brusreduceringen (ANC) blockar de flesta bakgrundsljuden för ett klart och tydligt ljud i hörlurarna. Hörlurarna är trådlösa och ansluts via Bluetooth, så du slipper sladdar till din musikspelare.

Till erbjudandet Spara 932 kr!

Världens Historia + N’arctic fiberväst

Världens Historia + N’arctic fiberväst Beställ 2 nummer av Världens Historia och få N'arctic fiberväst i premie. Du betalar endast 59 kr + 39,50 kr. i porto och exp för hela paketet. Västen är ferfekt för utomhusaktiviteter under våren och hösten.

Använd fibervästen:
- I stället för en jacka under våren och hösten
- Under en jacka för att få extra värme under vintern.
- Den är enkel att ta med i den medföljande påsen om vädret skiftar.

Det följer med en påse som du kan packa ner din väst i när du ska resa, så tar den mindre plats.

Till erbjudandet Spara 795 kr!

Fler erbjudanden med Världens Historia