skip to main content

Svensk Damtidning erbjudande på prenumeration

Svensk Damtidning är tidningen fylld med kungliga nyheter. Reportage om vad som händer i de rojalistiska kretsar är det som är navet och hjärtat i tidningen. För den som inte orkar vänta på att magasinet ska dimpa ner i postlådan kan man även följa tidningens hemsida på SvenskDam.se och i de stora sociala mediekanalerna.

Det är ca 100 000 som prenumererar på Svensk Damtidning men ännu fler som läser. Om du vill bli en prenumerant kan du teckna en prenumeration genom ett bra erbjudande. Då får du dina tidningar något billigare än att spontanköpa i butik. Vissa prenumerationserbjudanden erbjuder dig också att få en fin premie på köpet.

10 nr av Svensk Damtidning för 169 kr + blå väska & sjal

10 nr av Svensk Damtidning för 169 kr + blå väska & sjal Håll dig uppdaterad kring det senaste från den kungliga världen. Svensk Damtidning levererar varje vecka nyheterna om det svenska kungahuset och royaliteter i Europa.

En bekväm prenumeration på helårsbasis kostar 1099 kr och sparar dig 29% mot butikspris.

Du kan prova en kortare prenumeration om 10 nr för 169 kr och då får du även en väska och en sjal på köpet (värde 400 kr). De matchar varandra perfekt och går i blå, adlig färgton.

Till erbjudandet
Du sparar: 400 kr