skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Kundpanel.se betalar för din åsikt genom undersökningar

Kundpanel.se betalar för din åsikt genom undersökningar

Kundpanel.se betalar för din åsikt genom undersökningar Att få tycka till om saker och ge sitt omdöme är en rättighet. När Kundpanel dessutom ger ut belöning i form av pengar, presentkort eller trisslotter - då är det verkligen läge att vara med.

Kundpanel.se är ett samarbete med Cint AB och ett ställe där konsumenter kan delta i betalda undersökningar. Varje undersökning är värd lite olika beroende på omfattning. En kort undersökning kan man få 3-5 kr för medan en lite längre kan ge betalt upp mot 15-20 kr.

Kundpanels korta undersökningar tar bara nån minut och de längre behöver man avsätta kanske 15-20 minuter för. Det brukar ligga kring 1 kr per minuten i ersättning. Ingen superhög lön direkt, men tänk på det som extrainkomst!

Till erbjudandet
Fler erbjudanden med: betalda undersökningar

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


3 nr av Antik & Auktion för 279 kr

Håll koll på vad som händer i antikvärlden med 3 nummer av tidningen Antik & Auktion. Du... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.