skip to main content

Swedish Grace som premie med prenumeration

För dig som vill få tag på Swedish Grace porslin billigt är prenumerationserbjudanden på tidningar ett bra tips. Många tidningsförlag väljer att använda Rörstrands produkter som premie till nya prenumeranter. Vi listar den här typen av erbjudanden på prenumerationer när det är produkter ur serien Swedish Grace som erbjuds.

Porslinsserien Swedish Grace skapades av Louise Adelborg för Rörstrand och är en servis som överlevt generationer. Den lanserades först 1930 i vitt fältspatporslin men finns i dag i flera färger.

Tidningserbjudanden med Swedish Grace som gåva

Beställ 6 nr av amelia + två blå skålar från Rörstrand

Beställ 6 nr av amelia + två blå skålar från Rörstrand Prenumerera på 6 nr av tidningen Amelia för endast 199 kr och få dessa två fina skålar i blå färg från Rörstrand.

Skålarna ingår i serien med Swedish Grace och rymmer en volym av 30 cl. De tål maskindisk och kostar normalt 238 kr. Du betalar alltså inget extra utan får de som en välkomstpremie som ny prenumerant på Amelia.

Frakt 59 kr tillkommer för leverans av skålarna.

Till erbjudandet Spara 369 kr!

6 nr av Allt om Mat + Serveringsskål Swedish Grace Winter

6 nr av Allt om Mat + Serveringsskål Swedish Grace Winter Passa på att teckna en kort prenumeration på mattidningen Allt om Mat. Här får du 6 nr för 199 kr + frakt 99 kr om du också vill ha Swedish Grace Winter serveringsskål från Rörstrand utan extra kostnad.

Swedish Grace Winter är en vintrig version av Louise Adelborgs ikoniska och välkända serie. Den stora serveringsskålen (värde 769 kr) passar utmärkt för julgröt men kan även användas till andra godsaker du serverar juletid! Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn samt är ugnssäker. Rymmer 1,7 liter.

Till erbjudandet Spara 960 kr!

Allt om Mat 6 nr + 2 st Swedish Grace Winter skålar

Allt om Mat 6 nr + 2 st Swedish Grace Winter skålar Här är ett ypperligt tillfälle att få två skålar ur Rörstrands härliga julservis Swedish Grace Winter. Du får skålarna på köpet, som premie, när du beställer 6 nr av mattidningen Allt om Mat.

Skålarna är perfekta för uppläggning eller som vackra accessoarer i ditt hem. Skålar ur serien Swedish Grace Winter är en formklassiker från Rörstrand. Värde 298 kr.

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Ordinarie pris på 6 nr är 390 kr.

Till erbjudandet Spara 529 kr!

Fler erbjudanden med Swedish Grace