skip to main content

Swedish Grace som premie med prenumeration

För dig som vill få tag på Swedish Grace porslin billigt är prenumerationserbjudanden på tidningar ett bra tips. Många tidningsförlag väljer att använda Rörstrands produkter som premie till nya prenumeranter. Vi listar den här typen av erbjudanden på prenumerationer när det är produkter ur serien Swedish Grace som erbjuds.

Porslinsserien Swedish Grace skapades av Louise Adelborg för Rörstrand och är en servis som överlevt generationer. Den lanserades först 1930 i vitt fältspatporslin men finns i dag i flera färger.

Tidningserbjudanden med Swedish Grace som gåva

6 nr av Lantliv + 2 st Swedish Grace skålar + linnehanddukar

6 nr av Lantliv + 2 st Swedish Grace skålar + linnehanddukar I den här tidningskampanjen har Bonnier kostat på rejält. De bjuder nya prenumeranter flera premier. Beställer du 6 nr av tidningen Lantliv får du 2 st skålar ur serien Swedish Grace och 2 st linnehanddukar. Du får också tillgång till massor av andra tidningar digitalt i ARCY-appen.

Till erbjudandet Spara 790 kr!

4 nr av Hembakat 159 kr + 2 Swedish Grace skålar

4 nr av Hembakat 159 kr + 2 Swedish Grace skålar När du bakar och lagar något ur tidningen Hembakat kan du servera det goda i de två Swedish Grace skålarna som du får som premie. För endast 159 kr får du 4 nr av tidningen Hembakat i brevlådan och för 59 kr i frakt skickar de hem skålarna (Värde 258 kr)

Till erbjudandet Spara 368 kr!