skip to main content

Testa nya produkter gratis som produkttestare

Att vara produkttestare åt företag ger möjligheten att få testa nya produkter gratis. Företagen vill ha input och idéer om hur produkterna kan utvecklas att bli bättre. En del produkter får man behålla efter testet som tack för hjälpen. Andra produkter kan man få köpa loss till ett rabatterat pris. Det beror på omfattningen av testet, värde på produkten och vilket företag som står bakom.

Så kan du bli produkttestare

Det finns lite olika sätt på hur man kan bli testare av produkter. Dels kan man vända sig direkt till företagen. Netonnet använder sig till exempel av testpersoner för att samla in omdömen och recensioner. Man kan anmäla intresse på deras hemsida.

Mer vanligt är det dock att man anmäler sig till en testpanel. Det finns flera olika tjänster för detta och det är enkelt att ansluta sig. Huruvida man blir utvald som testperson är dock en annan sak. Det gäller att man uppfyller de kriterier och krav som företaget söker i produkttestarna.

Ett annat sätt är att blogga om ett intresse man har och sedan fråga företag som är verksamma inom det området om de vill ha produkter testade. Viktigt att tänka på då är att man är öppen i sitt blogginlägg om att produkten erhållits för att testas och utvärderas.

Belönas för dina åsikter

Bli produkttestare av grillen Weber Family Q

Bli produkttestare av grillen Weber Family Q Att grilla mat är något som många svenska gör och gillar. Här kan du ansöka om att bli testperson av en Weber Family Q.

Till erbjudandet
Du sparar: 0 kr