skip to main content

Superfina muggar som premie vid prenumeration

Muggar ur porslinsserierna Mon Amie, Ostindia och Swedish Grace är heta som premier i tidningsprenumerationer. För dig som vill skaffa nya kaffemuggar är det ett superbilligt sätt. Teckna en kort prenumeration på en intressant tidning. Hemskickat får du ett par gratis muggar. Se de aktuella erbjudandena här nedan.

5 nr av Allt i Hemmet + Ostindia Floris-muggar Rörstrand

5 nr av Allt i Hemmet + Ostindia Floris-muggar Rörstrand Den vackra muggen från Rörstrands serie Ostindia Floris passar perfekt till kaffe eller te. Du får 2 muggar på köpet som en premie när du beställer 5 nr av tidningen Allt i Hemmet. Ditt totala pris inkl frakt är endast 258 kr för ett totalt värde av 738 kr.

Till erbjudandet Spara 480 kr!

5 nr av Gård & Torp + 2 muggar Ostindia från Rörstrand

5 nr av Gård & Torp + 2 muggar Ostindia från Rörstrand I detta erbjudande på Gård & Torp får du 5 nr för endast 249 kr. Med på köpet följer 2 fina muggar ur Rörstrands serie Ostindia.

Ostindia muggar

De två vackra muggarna är från serien Ostindia Floris, perfekta till kaffe eller te. Ostindia Floris är skapad av Caroline Slotte och Anna Lerinder och serien är en förnyelse av Rörstrands gamla serie Ostindia.

Totala värdet på hela erbjudandet är 788 kr. Du betalar endast 249 kr + frakt 49 kr för dina premier.

Till erbjudandet Spara 524 kr!