skip to main content

Rörstrand Ostindia porslin som premie

Rörstrands serie av porslin som heter Ostindia finns i många svenska hem och förekommer ofta som premie i olika tidningskampanjer. Det är ett klassiskt fältspatsporslin i vitt med blåa detaljer. Servisen Ostindia blev framröstat som århundratets servis.

Designers bakom Ostindia serviser

Nils Emil Lundström var mönsterritaren som 1932 formgav mönstret till originalet Ostindia. Originalserien finns i en blå och svart version. Den nyutgivna serien Ostindia Floris tillkom 2012 då Caroline Slotte fick uppgiften att ta fram ett förnyat mönster.

Ostindia servis med tallrikar, muggar och skålar

I serien finns allt från muggar, tallrikar och skålar. Om du vill komma över några Ostindia-produkter billigt är vårt tips att beställa en tidningsprenumeration där du får premie på köpet. Här nedanför listar vi exakt såna erbjudanden.

Ostindia Floris muggar som premie med 6 nr av Allt om Mat

Ostindia Floris muggar som premie med 6 nr av Allt om Mat Låt dig inspireras till ny och fräsch matlagning med 6 nr av tidningen Allt om Mat. För endast 159 kr + porto får du hem tidningen i denna korta prenumeration. Med på köpet får du fina muggar ur Ostindia Floris serie av Rörstrand, värde 378 kr.

Ostindia Floris är skapad av Caroline Slotte och Anna Lerinder. Serien är en förnyelse av Rörstrands gamla serie Ostindia där formgivarna har arbetat med det klassiska mönstret och utvecklat det med ett vackert bladverk. Muggarnas värde är 378 kr men du får de alltså som premie, utan extra kostnad.

Till erbjudandet Spara 573 kr!