skip to main content

Rörstrand Ostindia porslin som premie

Rörstrands serie av porslin som heter Ostindia finns i många svenska hem och förekommer ofta som premie i olika tidningskampanjer. Det är ett klassiskt fältspatsporslin i vitt med blåa detaljer. Servisen Ostindia blev framröstat som århundratets servis.

Designers bakom Ostindia serviser

Nils Emil Lundström var mönsterritaren som 1932 formgav mönstret till originalet Ostindia. Originalserien finns i en blå och svart version. Den nyutgivna serien Ostindia Floris tillkom 2012 då Caroline Slotte fick uppgiften att ta fram ett förnyat mönster.

Ostindia servis med tallrikar, muggar och skålar

I serien finns allt från muggar, tallrikar och skålar. Om du vill komma över några Ostindia-produkter billigt är vårt tips att beställa en tidningsprenumeration där du får premie på köpet. Här nedanför listar vi exakt såna erbjudanden.

5 nr av Gård & Torp + 2 muggar Ostindia från Rörstrand

5 nr av Gård & Torp + 2 muggar Ostindia från Rörstrand I detta erbjudande på Gård & Torp får du 5 nr för endast 249 kr. Med på köpet följer 2 fina muggar ur Rörstrands serie Ostindia.

Ostindia muggar

De två vackra muggarna är från serien Ostindia Floris, perfekta till kaffe eller te. Ostindia Floris är skapad av Caroline Slotte och Anna Lerinder och serien är en förnyelse av Rörstrands gamla serie Ostindia.

Totala värdet på hela erbjudandet är 788 kr. Du betalar endast 249 kr + frakt 49 kr för dina premier.

Till erbjudandet Spara 524 kr!