skip to main content

Rörstrand Ostindia porslin som premie

Rörstrands serie av porslin som heter Ostindia finns i många svenska hem och förekommer ofta som premie i olika tidningskampanjer. Det är ett klassiskt fältspatsporslin i vitt med blåa detaljer. Servisen Ostindia blev framröstat som århundratets servis.

Designers bakom Ostindia serviser

Nils Emil Lundström var mönsterritaren som 1932 formgav mönstret till originalet Ostindia. Originalserien finns i en blå och svart version. Den nyutgivna serien Ostindia Floris tillkom 2012 då Caroline Slotte fick uppgiften att ta fram ett förnyat mönster.

Ostindia servis med tallrikar, muggar och skålar

I serien finns allt från muggar, tallrikar och skålar. Om du vill komma över några Ostindia-produkter billigt är vårt tips att beställa en tidningsprenumeration där du får premie på köpet. Här nedanför listar vi exakt såna erbjudanden.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med ostindia.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.