skip to main content

Billiga bantningsmedel som kanske funkar för dig

Många är vi som kämpar med att hålla eller gå ned i vikt. Det finns många bantningsmedel att ta till i kampen och flera av de är hälsokostpreparat som kan beställas billigt online.

Vanliga ingredienser i bantningsmedel

Bland bantningsmedlen på hälsokosthyllan är extrakt från olika örter vanligt förekommande. Oftast är det en blandning av örtextrakt från garcinica, glukomannan, afrikansk mango, hallonketoner och grönt kaffe.

Billigt första provpaket

Antalet bantningsmirakel är lätträknade för det krävs uthållighet och en kontinuerlig hälsosam livsstil för att inte lägga på sig vikt igen. Av den anledningen kan en prenumeration på ett bantningsmedel som fungerar vara prisvärt. Vi listar här nedanför flera av de abonnemang som erbjuds i Sverige.

Metaburn - prova 2 månader för 0 kr + porto

Metaburn - prova 2 månader för 0 kr + porto Med 5 naturliga ingredienser ska Metaburn hjälpa dig med din fettförbränning. Varje kapsel innehåller chili, grönt te, wakame, krom och B-vitaminer. Dessa ingredienser ska bidra till:
- Ökad förbränning
- minskat sötsug
- upprätthålla bra blodsockernivå

Lägre pris på första leverans av Metaburn

Metaburn är ett kosttillskott som säljs av Vitamail som prenumeration. Just nu får man alltså prova en förpackning för 2 månader och betalar endast portot. Vill man inte ha fler försändelser ska man meddela 30 dagar för nästa omgång.

Läs allt om Metaburn och kampanjen på Vitamails beställningssida.

Till erbjudandet Spara 348 kr!

Prova Fenix bantningspiller för 78 kr

Prova Fenix bantningspiller för 78 kr Känns det som om du inte går ner i vikt hur du än försöker? Dieter, motion och olika preparat får inte alls din vikt att minska. Fenix är bantningspiller framtaget för att hjälpa vid viktnedgång.

Ingredienser i Fenix kapslar

En kapsel innehåller bland annat:
- Opuntiakaktus (fibrer som binder fett)
- Mörkt rismjöl
- Magnesiumstearat
- supernatant 225
- E-vitaminacetat
- D3-vitamin
- A-vitaminacetat

Beställa Fenix bantningspreparat för 78 kr

Om du vill prova och se hur det funkar för dig kan du göra det för endast 78 kr. Gå vidare och läs mer på FenixFatLoss.se

Till erbjudandet Spara 345 kr!

Sinutral - bantningsmedlet med Sinetrol Xpur-extrakt och koffein

Sinutral - bantningsmedlet med Sinetrol Xpur-extrakt och koffein Sinutral är en produkt som tagits fram för att öka fettförbränningen i kroppen effektivt och passa alla. Produkten bygger på extrakt från flera olika citrusfrukter.

Sinutral lämpar sig för både män och kvinnor. Detta bantningsmedel är skapad för dig som tröttnat på att kämpa mot extra kilon. Produkten vänder sig till dig som inte uppskattar utmattande träning och långa pass i löpspåret.

Vad innehåller Sinutral?

En kapsel Sinutral innehåller Sinetrol Xpur-extrakt och koffein. Rekommenderad dosering är 1 kapsel på morgonen tillsammans med vatten och din frukost.

Kampanj för att prova Sinutral

Vill du prova detta viktminskningspiller kan du beställa en testförpackning direkt från tillverkaren. Produkten finns inte att köpa i något apotek.

Du får den första leveransen för 78 kr. En beställning startar en prenumeration, men du kan avsluta den direkt inom 14 dagar efter mottagandet av välkomstpaketet. Läs mer om villkoren på beställningssidan för Sinutra

Till erbjudandet Spara 345 kr!