skip to main content

Bantningsmedel på abonnemang

Många är vi som kämpar med att hålla eller gå ned i vikt. Det finns många bantningsmedel att ta till i kampen och flera av de är hälsokostpreparat som kan beställas online.

Vanliga ingredienser i naturliga bantningsmedel

Vanliga ingredienser i bantningsmedel på hälsokosthyllan är extrakt från olika örter. Oftast är det en blandning av örtextrakt från garcinica, glukomannan, afrikansk mango, hallonketoner och grönt kaffe.

Bantningsmedlen på prenumeration

Antalet bantningsmirakel är lätträknade för det krävs uthållighet och en kontinuerlig hälsosam livsstil för att inte lägga på sig vikt igen. Av den anledningen kan en prenumeration på ett bantningsmedel som fungerar vara prisvärt. Vi listar här nedanför flera av de abonnemang som erbjuds i Sverige.

UltraBurn - gå ned i vikt utan diet eller motion

UltraBurn - gå ned i vikt utan diet eller motion UltraBurn består av flera värdefulla och sällsynta naturliga ingredienser som kostar upp till tiotusentals kronor per kilogram.

Ultra Burn är en Fat Burner som innehåller bland annat hallonketoner av högsta kvalitet, Acaibärextrakt, Afrikanskt mango och Grönt te-extrakt. Alla dessa ingredienser är supereffektiva inom bantning.

Sammantaget kan det låta dig bränna lagrat fett samtidigt som du får mer energi.

Prova UltraBurn för bara 78 kr med fri frakt (ord.pris 411 kr).

Till erbjudandet Spara 333 kr!

Prova Fenix kapslar för bantning (78 kr)

Prova Fenix kapslar för bantning (78 kr) Känns det som om du inte går ner i vikt hur du än försöker? Dieter, motion och olika preparat får inte alls din vikt att minska. Fenix är framtaget för att hjälpa vid bantning.

Ingredienser i Fenix kapslar

En kapsel innehåller bland annat:
- Opuntiakaktus (fibrer som binder fett)
- Mörkt rismjöl
- Magnesiumstearat
- supernatant 225
- E-vitaminacetat
- D3-vitamin
- A-vitaminacetat

Beställa Fenix bantningspreparat för 78 kr

Om du vill prova och se hur det funkar för dig kan du göra det för endast 78 kr. Gå vidare och läs mer på FenixFatLoss.se

Till erbjudandet Spara 345 kr!

Sinutral - gå ner i vikt även om du inte motionerar

Sinutral - gå ner i vikt även om du inte motionerar Sinutral är en produkt som tagits fram för att öka fettförbränningen i kroppen effektivt och passa alla.

Produkten är ett resultat av många års frekvent forskning. Produkten innehåller inga kemikalier eller tillsatsämnen – utan det är en naturprodukt.

Sinutral lämpar sig för både män och kvinnor. Produkten är skapad för dig som tröttnat på att kämpa emot dina extra kilon. Produkten vänder sig till dig som inte uppskattar utmattande träning och långa pass i löpspåret.

Vad innehåller Sinutral?

En kapsel Sinutral innehåller Sinetrol Xpur-extrakt och koffein. Rekommenderad dosering är 1 kapsel på morgonen tillsammans med vatten och din frukost.

Vill du prova kan du beställa en förpackning och endast behöva betala för porto (78 kr).

Till erbjudandet Spara 345 kr!