skip to main content

Prova olika bantningsmedel som kan funka för dig

Ett bantningsmedel används i syfte att uppnå en viktreducering. Det finns ett flertal olika produkter och metoder för viktnedgång som till exempel bantningspiller, bantningsplåster och viktklubbar. Många av de produkter som säljs har som mål att göra det lättare för dig att kontrollera ditt kaloriintag genom att t.ex. minska din aptit eller ditt sötsug. Bantningsmedlen kan också syfta till att öka din förbränning.

Andra hjälpmedel för dig som vill gå ner i vikt är någon av de onlineklubbar som finns, t.ex. GI Viktkoll, Viktväktarna och Viktklubb. Testa dig fram och se vilken bantningsmetod som funkar bäst för dig.

Så får du 15% rabatt på Nutrilett online

Så får du 15% rabatt på Nutrilett online Nytt år brukar innebära nya föresatser och kanske är det året du ska gå ner i vikt. Nutrilett är ett hjälpmedel som hjälpt många med viktnedgång.

Du kan köpa Nutrilett online och få 15% rabatt. Surfa in på hemsidan och anmäl dig till deras nyhetsbrev. Då får du din rabatt vid nästa beställning.

Till erbjudandet
Du sparar: 15 kr

Raspberry Ketone Hallonketoner - prova för endast 49 kr

Raspberry Ketone Hallonketoner - prova för endast 49 kr Raspberry Ketone betraktas vara en naturens eget superenzym. Det har uppnått enorm popularitet i USA och Sverige bland andra länder, på grund av dess enastående effektivitet av viktkontroll.

Produktens effektivitet är baserad på ketones extrakt från hallon. Undersökningar visar att dessa hallonketoner hjälper till att bränna existerande fett och förhindar bildande av nytt fett.

Vid konsumering av raspberry ketone bränns det samlade fettet i kroppen: i kroppens fettvävnad lägger enzymet till lipolys orsakat av noradrenalin. Studier visar att raspberry ketone också kraftigt ökar ämnesomsättningen vilket betydligt minskar upbyggnaden av nytt fett i både fettvävnaden och i levern.

Raspberry Total -kapslar har både en termogen och en lipolytisk effekt.

60 st Raspberry Ketone kapslar för 49 kr

För att man ska få se effekterna själv kan man prova ett paket Raspberry Ketone Total för 0 kr + 49 kr för leverans. Ett paket kostar annars 339 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 270 kr

Green Coffee Fresh - gröna kaffebönor på kapsel

Green Coffee Fresh - gröna kaffebönor på kapsel Förra årets populäraste medel för viktminskning var gröna kaffebönor. Anledningen är att de sägs öka fettförbränningen med upp till 60%, innehåller D-vitamin och sänker kolesterolnivåerna i kroppen.

Green Coffee Fresh är kapslar med extrakt från gröna kaffebönor. Du kan beställa en burk hem och bara behöva betala för porto (49 kr).

Snabb beställning belönas med en Activity Tracker.

Till erbjudandet
Du sparar: 250 kr

Fler erbjudanden med bantningsmedel visas nedan.