skip to main content

Billiga bantningsmedel som kanske funkar för dig

Många är vi som kämpar med att hålla eller gå ned i vikt. Det finns många bantningsmedel att ta till i kampen och flera av de är hälsokostpreparat som kan beställas billigt online.

Vanliga ingredienser i bantningsmedel

Bland bantningsmedlen på hälsokosthyllan är extrakt från olika örter vanligt förekommande. Oftast är det en blandning av örtextrakt från garcinica, glukomannan, afrikansk mango, hallonketoner och grönt kaffe.

Billigt första provpaket

Antalet bantningsmirakel är lätträknade för det krävs uthållighet och en kontinuerlig hälsosam livsstil för att inte lägga på sig vikt igen. Av den anledningen kan en prenumeration på ett bantningsmedel som fungerar vara prisvärt. Vi listar här nedanför flera av de abonnemang som erbjuds i Sverige.

ProDiet med DNF-10 peptider för ökad hungerkänsla

ProDiet med DNF-10 peptider för ökad hungerkänsla ProDiet® innehåller naturens egna DNF-10®-peptider som hjälper att behålla mättnadskänslan längre. Produkten har lanserats för att hjälpa människor som vill gå ner i vikt. Genom att kontrollera mättnadskänslan kan energiintaget minska och underlätta viktnedgången.

Doseringen är att man ska ta 1 tabellet före frukost och en före middag. Innehållet i ProDiet kommer från vanlig bagerijäst blandad med fyllnadsämnen och stabiliseringsmedel. En månadsförbrukning kostar normalt 474 kr men nya kunder får prova 30 dagar till 78 kr.

Till erbjudandet Spara 396 kr!

Metaburn - prova 2 månader för 0 kr + porto

Metaburn - prova 2 månader för 0 kr + porto Med 5 naturliga ingredienser ska Metaburn hjälpa dig med din fettförbränning. Varje kapsel innehåller chili, grönt te, wakame, krom och B-vitaminer. Dessa ingredienser ska bidra till:
- Ökad förbränning
- minskat sötsug
- upprätthålla bra blodsockernivå

Vitamail ger lägre pris på första leverans av Metaburn

Metaburn är ett kosttillskott som säljs av Vitamail som en prenumeration. Just nu får du prova en förpackning som innehåller Metaburn för 2 månaders förbrukning. Det du behöver betala är bara portot för leveransen. Vill du inte ha fler försändelser efter din provperiod ska du meddela deras kundservice 30 dagar före nästa omgång.

Läs allt om Metaburn och kampanjen på Vitamails beställningssida.

Till erbjudandet Spara 348 kr!

Prova Fenix bantningspiller för 78 kr

Prova Fenix bantningspiller för 78 kr Känns det som om du inte går ner i vikt hur du än försöker? Dieter, motion och olika preparat får inte alls din vikt att minska. Fenix är bantningspiller framtaget för att hjälpa vid viktnedgång.

Ingredienser i Fenix kapslar

En kapsel innehåller bland annat:
- Opuntiakaktus (fibrer som binder fett)
- Mörkt rismjöl
- Magnesiumstearat
- supernatant 225
- E-vitaminacetat
- D3-vitamin
- A-vitaminacetat

Beställa Fenix bantningspreparat för 78 kr

Om du vill prova och se hur det funkar för dig kan du göra det för endast 78 kr. Gå vidare och läs mer på FenixFatLoss.se

Till erbjudandet Spara 345 kr!

Fler erbjudanden med bantningsmedel