skip to main content

Billiga bantningsmedel som kanske funkar för dig

Många är vi som kämpar med att hålla eller gå ned i vikt. Det finns många bantningsmedel att ta till i kampen och flera av de är hälsokostpreparat som kan beställas billigt online.

Vanliga ingredienser i bantningsmedel

Bland bantningsmedlen på hälsokosthyllan är extrakt från olika örter vanligt förekommande. Oftast är det en blandning av örtextrakt från garcinica, glukomannan, afrikansk mango, hallonketoner och grönt kaffe.

Billigt första provpaket

Antalet bantningsmirakel är lätträknade för det krävs uthållighet och en kontinuerlig hälsosam livsstil för att inte lägga på sig vikt igen. Av den anledningen kan en prenumeration på ett bantningsmedel som fungerar vara prisvärt. Vi listar här nedanför flera av de abonnemang som erbjuds i Sverige.

Metaburn - prova 2 månader för 0 kr + porto

Metaburn - prova 2 månader för 0 kr + porto Med 5 naturliga ingredienser ska Metaburn hjälpa dig med din fettförbränning. Varje kapsel innehåller chili, grönt te, wakame, krom och B-vitaminer. Dessa ingredienser ska bidra till:
- Ökad förbränning
- minskat sötsug
- upprätthålla bra blodsockernivå

Metaburn är ett kosttillskott som säljs av Vitamail som prenumeration. Just nu får man alltså prova en förpackning för 2 månader och betalar endast portot. Vill man inte ha fler försändelser ska man meddela 30 dagar för nästa omgång.

Läs allt om Metaburn och kampanjen på Vitamails beställningssida.

Till erbjudandet Spara 348 kr!

UltraBurn - gå ned i vikt utan diet eller motion

UltraBurn - gå ned i vikt utan diet eller motion UltraBurn består av flera värdefulla och sällsynta naturliga ingredienser som kostar upp till tiotusentals kronor per kilogram.

Ultra Burn är en Fat Burner som innehåller bland annat hallonketoner av högsta kvalitet, Acaibärextrakt, Afrikanskt mango och Grönt te-extrakt. Alla dessa ingredienser är supereffektiva inom bantning.

Sammantaget kan det låta dig bränna lagrat fett samtidigt som du får mer energi. Och detta då utan diet.

Prova UltraBurn för bara 78 kr med fri frakt (ord.pris 411 kr).

Till erbjudandet Spara 333 kr!

Prova Fenix bantningspiller för 78 kr

Prova Fenix bantningspiller för 78 kr Känns det som om du inte går ner i vikt hur du än försöker? Dieter, motion och olika preparat får inte alls din vikt att minska. Fenix är bantningspiller framtaget för att hjälpa vid viktnedgång.

Ingredienser i Fenix kapslar

En kapsel innehåller bland annat:
- Opuntiakaktus (fibrer som binder fett)
- Mörkt rismjöl
- Magnesiumstearat
- supernatant 225
- E-vitaminacetat
- D3-vitamin
- A-vitaminacetat

Beställa Fenix bantningspreparat för 78 kr

Om du vill prova och se hur det funkar för dig kan du göra det för endast 78 kr. Gå vidare och läs mer på FenixFatLoss.se

Till erbjudandet Spara 345 kr!

Fler erbjudanden med bantningsmedel