skip to main content

Medel och metoder mot håravfall

Håravfall drabbar oftare män än kvinnor och allra vanligast är androgen alocepi, manligt håravfall. Varannan man har tecken på tunnhårighet i 50-årsåldern. Håravfallet börjar i regel med att hårfästet kryper uppåt och vikarna på hjässan blir allt djupare.

Testosteron, DHT och sämre blodcirkulation


DHT står för dihydrotestosteron och är ett ämne som bildas från testosteron. Gemensamt för de med håravfall och tunnhårighet är att känsligheten för DHT är högre. När DHT binder till androgenreceptorer i hårsäcken går hårstråna in i vilofas och slutar växa.

En till bidragande orsak till håravfall är att blodcirkulationen i hårbotten försämrats. Det leder också mot försämrad tillväxt av hår och till håravfall eller tunnhårighet. Andra faktorer kan vara vitaminbrist, stress och zinkbrist.

Exempel på medel mot håravfall


Det finns många olika medel mot håravfall. Du kan köpa schampo, tabletter och vitaminer. Det finns också behandlingar som stimulerar blodcirkulationen.

Naturligt Spray mot håravfall från Foliactive - 27% lägre pris

Naturligt Spray mot håravfall från Foliactive - 27% lägre pris En av de bakomliggande orsakerna till håravfall är att blodcirkulationen i hårbotten blivit sämre. Genom att stimulera cirkulationen kan man hjälp hårsäckarna att få fart på tillväxten igen.

Foliactive har tagit fram ett spray som innehåller naturliga ingredienser som Quercetin, Panax ginseng, Keratin och Arginin. Förutom att stimulera blodflödet är tanken att kombinationen av örter och växter också ska ge ökad cellförnyelse och bättre näringsupptag.

Om Foliactive

Foliactive är en serie med olika produkter som marknadsförs av 500Cosmetics. I serien ingår förutom detta spray även kosttillskott och laserkammar. Gemensamt för produkterna är att de alla är fokuserad på att hjälpa personer som lider av håravfall.

Produkterna sälja online via egen hemsida. Du kan läsa mer och beställa Foliactive Sprayflaska för 235 kr (norm.pris 325 kr).

Till erbjudandet Spara 90 kr!

Foliactive kosttillskott i tablettform mot håravfall

Foliactive kosttillskott i tablettform mot håravfall Foliactive Pills är ett kosttillskott gjort på 100% naturliga ingredienser. Innehållet är sammansatt för att motverka håravfall. Det genom att förbättra cirkulationen till hårsäckarna och ge näring till håret. Sämre blodcirkulation och för lite näring är den vanligaste orsaken till håravfall.

En förpackning FoliActive Pills innehåller 60 kapslar som man tar 2 av per dag. En förpackning kostar 235 kr inkl. frakt. Man kan beställa online direkt från Foliactives hemsida. Där finns även andra produkter mot just håravfall och en del publicerade studier.

Läs mer om produkten på hemsidan genom att klicka dig vidare på knappen här nedanför.

Till erbjudandet Spara 90 kr!

Foliactive Laser - laserborste mot håravfall

Foliactive Laser - laserborste mot håravfall Med laserborsten Folilaser kan du bekämpa håravfallet och stimulera hårväxt. Tekniken bygger på en kombination med laserljus från kammen och en patenterad vibrationsmassage från handtaget.

Behandlingen syftar till att stimulera blodflödet till hårbotten så att hårsäckarna får tillräckligt med energi och näring.

Foliactive Laser säljs av 500Cosmetics som också har andra lösningar på känsliga problem. Om du hellre vill använda spray eller äta piller mot ditt håravfall har de även såna produkter. Se mer på deras hemsida genom att klicka dig vidare här nedanför.

Till erbjudandet Spara 100 kr!

Fler erbjudanden med håravfall