skip to main content

Prova kollagentillskott

Kollagen är en viktig komponent i leder. När man lider av ledsmärta kan det bero på kollagenbrist. Det finns kollagentillskott i form av kapslar man kan köpa. Vi samlar erbjudanden på kollagenkapslar och listar de här på sidan.

Erbjudanden på kollagenkapslar

Collagen Vital 30 dagar för 0 kr + porto

Collagen Vital 30 dagar för 0 kr + porto Nu har du möjligheten att prova kosttillskottet Collagen Vital i 30 dagar för 0 kr + porto. Det är ett multivitamin med kollagen som ska bidra till en skönare känsla i lederna.

Collagen Vital innehåller magnesium, mangan, vitamin B6, B12, C och D. Det är framtaget i Norge där bland annat Espen "Shampo" Knutsen, hockeylegendar, är frontfigur för produkten. Säljare av produkten är Norwegian Lab och de säljer den som ett abonnemang. Första leveransen dock gratis alltså, under en provperiod om 30 dagar. Läs villkor för abonnemanget på deras beställningssida.

Till erbjudandet Spara 199 kr!

Cartiflex Collagen för halva priset 50%

Cartiflex Collagen för halva priset 50% Cartiflex Collagen är ett kosttillskott från Wellvita som baseras på typ 2 kollagen, ingefära och boswellia. Det innehåller även tillskott av vitamin D, koppar och mangan som ska bidra till normal bildning av kollagen och god bindväv.

Wellvita säljer kosttillskott på internet och erbjuder just nu 50% på många av preparaten, bland annat Cartiflex Collagen. Man kan välja på att köpa engångspaket eller använda deras automatiska abonnemangsservice.

Till erbjudandet Spara 169 kr!

Flex5X kosttillskott för leder - Prova 60 dagar

Flex5X kosttillskott för leder - Prova 60 dagar En ingrediens i kosttillskottet Flex 5X är kollagen typ 2. Det är en viktig beståndsdel av leder och brosk, som behövs för bra flexibilitet.

Man kan prova en 60 dagars prenumeration på Flex 5X nu och bara behöva betala portot (79 kr). Därefter kostar det 174 kr per månad och ny leverans sker var fjärde månad. Ingen bindningstid på abonnemanget.

Förutom kollagen innehåller Flex5X också följande naturliga ämnen:

- Vitamin K2
- D-vitamin
- Vitamin C
- Gurkmeja
- Boswellia extrakt
- Zinksulfat
- Extrakt från svartpeppar

Allt är inkapslat i en vegetabilisk kapsel av cellulosa.

Till erbjudandet Spara 348 kr!