skip to main content

Prova kollagentillskott

Kollagen är en viktig komponent i leder. När man lider av ledsmärta kan det bero på kollagenbrist. Det finns kollagentillskott i form av kapslar man kan köpa. Vi samlar erbjudanden på kollagenkapslar och listar de här på sidan.

Erbjudanden på kollagenkapslar

Collagen Skin Improver 30 dagar för halva priset

Collagen Skin Improver 30 dagar för halva priset Wellvita har lanserat en ny produkt för huden. Den heter Collagen Skin Improver och innehåller kollagen från VERISOL®.

Collagen Skin Improver har neutral smak och levereras direkt till dig i sticks (portionsförpackningar) med doser av 2,5 gram per styck.

Just nu får man prova en 30-dagars förbrukning för halva priset. Du betalar 175 kr och får din leverans hem i brevlådan. Det är ingen bindningstid så du kan säga upp ditt abonnemang när som helst.

Till erbjudandet Spara 175 kr!

Collagen Vital 30 dagar för 0 kr + porto

Collagen Vital 30 dagar för 0 kr + porto Nu har du möjligheten att prova kosttillskottet Collagen Vital i 30 dagar för 0 kr + porto. Det är ett multivitamin med kollagen som ska bidra till en skönare känsla i lederna.

Collagen Vital innehåller magnesium, mangan, vitamin B6, B12, C och D. Det är framtaget i Norge där bland annat Espen "Shampo" Knutsen, hockeylegendar, är frontfigur för produkten. Säljare av produkten är Norwegian Lab och de säljer den som ett abonnemang. Första leveransen dock gratis alltså, under en provperiod om 30 dagar. Läs villkor för abonnemanget på deras beställningssida.

Till erbjudandet Spara 199 kr!

Cartiflex Collagen för halva priset 50%

Cartiflex Collagen för halva priset 50% Cartiflex Collagen är ett kosttillskott från Wellvita som baseras på typ 2 kollagen, ingefära och boswellia. Det innehåller även tillskott av vitamin D, koppar och mangan som ska bidra till normal bildning av kollagen och god bindväv.

Wellvita säljer kosttillskott på internet och erbjuder just nu 50% på många av preparaten, bland annat Cartiflex Collagen. Man kan välja på att köpa engångspaket eller använda deras automatiska abonnemangsservice.

Till erbjudandet Spara 169 kr!

Fler erbjudanden med kollagentillskott