skip to main content

Vitaliv - norska kosttillskott & produkter på abonnemang

Det norska företaget Vitaliv AS har flera kosttillskott och hälsokostprodukter. Produkterna säljs som abonnemang och går att beställa här i Sverige. Här listar vi några av de aktuella kampanjerna hos Vitaliv.

Omega-3 Forte provpaket med 50% rabatt och gratis frakt

Omega-3 Forte provpaket med 50% rabatt och gratis frakt Eftersom Omega 3 inte finns naturligt i kroppen så är det viktigt att tillföra via kosten eller via tillskott.

Med hjälp av Vitaliv Omega-3 Forte med vitamin A+D kan du njuta av en bättre vardag med stärkt hälsa.

Du får köpa ett paket för endast 107 kr och sparar då 50% mot ordinarie pris. Läs mer på beställningssidan hos Vitaliv.

Till erbjudandet Spara 107 kr!

Sleep Repair startpaket till halva priset (endast 187 kr)

Sleep Repair startpaket till halva priset (endast 187 kr) Svårt att sova? Dålig nattsömn? Med Sleep Repair har du hälsokost som kan förbättra din sömn på ett enkelt sätt.

Innehåll i SleepRepair

Tillskottet innehåller både örter och vitaminer som är kända för att påverka sömnmönstret positivt. Om de fungerar på dig är något du upptäcker efter att du testat. På listan över ingredienser finns bland annat:
 • kamomill
 • lavendel
 • vitamin B6
 • vitamin B12

Var kan man köpa Sleep Repair i Sverige

Du får just nu köpa ett paket med Sleep Repair direkt från Vitaliv för halva priset jämfört med återförsäljare (exv apotek). Du betalar 187 kr inklusive porto för ditt provpaket.

Ett paket innehåller 60 tabletter och med rekommenderad dosering om 2 tabletter dagligen ger det dig 30 dagars förbrukning (ca 6 kr per natt).

Läs mer om erbjudandet på Vitalivs hemsida där du kan köpa produkten direkt online. Vitaliv är ett företag baserat i Norge och som har många olika typer av hälsokost.

Till erbjudandet

Flex Repair mot stela leder - 60 tabletter till 50% rabatt

Flex Repair mot stela leder - 60 tabletter till 50% rabatt

Flex Repair är norsk hälsokost med kända, nyttiga ingredienser som gurkmeja, ingefära, Boswellia, Vitamin K2, Bioperine och Vitamin D3. Innehållet är i detta kosttillskott är sammansatt för att lindra ledsmärtor i stela leder.

Var kan man köpa FlexRepair?

Man kan köpa FlexRepair online i förpackningar om 60 tabletter. De har ett erbjudande just nu som vänder sig till nya kunder. Du kan få ditt första paket med Flex Repair för 187 kr, vilket är 50% av ordinarie pris.

Man beställer produkten direkt från tillverkaren VitaLiv, via deras hemsida och alltså inte genom nån återförsäljare, apotek eller så. Observera att en beställning innefattar 3 månaders leveranser efter startpaketet.

Vad innehåller en Flex Repair kapsel?

 • 200 mg Ingefärsrot extrakt
 • 80 mg gurkmeja
 • 60 mg Vitamin C
 • 67 mg Boswellia extrakt
 • 5 mg Piperine
 • 20 µg vitamin D3
 • 75 µg Vitamin K2

Till erbjudandet Spara 187 kr!

Fler erbjudanden med Vitaliv