skip to main content

Billiga Betakaroten tabletter online

Om man vill förstärka hudens bruna färg och bli bättre solbrun kan man äta betakaroten. Det ger också en förstärkt produktion av melanin i kroppens hudceller, något som skyddar mot solen inifrån.

Att bli brun utan sol genom att bara äta betakaroten går inte men det gör att den bruna färgen från solning blir jämnare och mer effektiv.

Betakarotenet omvandlas till A-vitamin

Ett fettlösligt vitamin vi behöver är A-vitamin, men det är inte bra med för mycket av det. Det som är bra med betakaroten är att det omvandlas till A-vitamin i kroppen, men bara när kroppen behöver det. Man kan säga att betakaroten är ett smart sätt att få i sig lagom mängd A-vitamin.

Betakaroten som tabletter

Ett enkelt sätt att få i sig betakaroten är som tabletter. På den här sidan har vi samlat erbjudanden på nätet där man kan köpa betakaroten-tabletter billigt.

Betakaroten Original & Premium till halva priset (-50%)

Betakaroten Original & Premium till halva priset (-50%) Norisma AS är det norska företaget som tagit fram dessa två kosttillskott med betakaroten. Tillskottet finns i två olika varianter, en som heter Original och en Premium. Båda säljs som ett abonnemang men utan bindningstid.

Betakaroten Original har 6 mg betakaroten per tablett medan Premium är starkare med sina 15 mg. Du kan läsa mer om skillnaderna på dessa två tabletter på Norismas beställningssida för Betakaroten-tabletterna.

Just nu får man halva priset på den första leveransen. Den innehåller två månader och kostar 179 kr.

Till erbjudandet Spara 179 kr!