skip to main content

Betakaroten tabletter billigt

Om man vill förstärka hudens bruna färg och bli bättre solbrun kan man äta betakaroten. Det ger också en förstärkt produktion av melanin i kroppens hudceller, något som skyddar mot solen inifrån.

Att bli brun utan sol genom att bara äta betakaroten kosttillskott går inte men det gör att den bruna färgen från solning blir jämnare och mer effektiv.

Betakaroten som tabletter

Ett enkelt sätt att få i sig betakaroten är som tabletter. På den här sidan har vi samlat erbjudanden på nätet där man kan köpa betakaroten-tabletter billigt.

Betakaroten Original & Premium till halva priset (-50%)

Betakaroten Original & Premium till halva priset (-50%)

Norisma AS är det norska företaget som tagit fram dessa två kosttillskott med betakaroten. Tillskottet finns i två olika...

Öppna erbjudandet

Betakaroten Gold från Good For Me till 40% rabatt

Betakaroten Gold från Good For Me till 40% rabatt

Betakaroten Gold är en förbättrad utgåva av deras klassiska Betakaroten. Den kommer i en vegetabilisk kapsel och innehåller...

Öppna erbjudandet

Betakaroten omvandlas till A-vitamin

Ett fettlösligt vitamin vi behöver är A-vitamin, men det är inte bra med för mycket av det. Det som är bra med betakaroten är att det omvandlas till A-vitamin i kroppen, men bara när kroppen behöver det. Man kan säga att betakaroten är ett smart sätt att få i sig lagom mängd A-vitamin.