skip to main content

Billiga Betakaroten tabletter online

Om man vill förstärka hudens bruna färg och bli bättre solbrun kan man äta betakaroten. Det ger också en förstärkt produktion av melanin i kroppens hudceller, något som skyddar mot solen inifrån.

Att bli brun utan sol genom att bara äta betakaroten går inte men det gör att den bruna färgen från solning blir jämnare och mer effektiv.

Betakarotenet omvandlas till A-vitamin

Ett fettlösligt vitamin vi behöver är A-vitamin, men det är inte bra med för mycket av det. Det som är bra med betakaroten är att det omvandlas till A-vitamin i kroppen, men bara när kroppen behöver det. Man kan säga att betakaroten är ett smart sätt att få i sig lagom mängd A-vitamin.

Betakaroten som tabletter

Ett enkelt sätt att få i sig betakaroten är som tabletter. På den här sidan har vi samlat erbjudanden på nätet där man kan köpa betakaroten-tabletter billigt.

Maxosol betakaroten till 30 kr rabatt

Maxosol betakaroten till 30 kr rabatt Svenskt Kosttillskott säljer många olika tillskott och tabletter. Du kan just nu köpa Maxosol med betakaroten till 30 kr lägre pris än ordinarie pris. De innehåller även zink och E-vitamin för att ge huden skydd och bra lyster.

Just nu alltså 139 kr för 60 tabletter (ord.pris 169 kr).

Till erbjudandet Spara 30 kr!