skip to main content

Kampanjer på Omega 3 kapslar och tillskott

Omega 3 är en av de livsnödvändiga fetterna som kroppen inte kan tillverka själv. Den hör till de nyttiga, fleromättade fetterna tillsammans med omega 6. Båda är långa fettsyror med viktiga funktioner i kroppen. En funktion för Omega-3 är att minska blodets levringsförmåga, något som kan minska risken för blodpropp.

Vi människor behöver få i oss ungefär 2,5-3 gram omega-3 per dag. Det finns så mycket i en portion lax men ett annat sätt är ju att ta det som tillskott. (Källa: Livsmedelsverket)

Erbjudanden på tillskott och kapslar med Omega-3 fettsyror

Omega-3-tillskott finns det många att välja på. De säljs på de flesta apotek och hälsokostbutiker. Populära tillverkare är bland annat Pharbio, Elexir och Möllers.

På den här sidan lägger vi upp kända kampanjer och erbjudanden för dig som vill beställa på nätet. En del är upplagda som abonnemang, vilket har sina fördelar när man vill se till att alltid ha tillräckligt med Omega-3 tillskott hemma.

Prova OmegaMed Extra i 30 dagar för 0 kr + frakt

Prova OmegaMed Extra i 30 dagar för 0 kr + frakt

Det här erbjudandet kommer från OmegaMed Extra, ett populärt Omega-3 tillskott från Norge. Du får som ny kund en unik...

Öppna erbjudandet