skip to main content

Köpa bantningspiller billigt

Ett bantningspiller har som syfte att hjälpa dig gå ner i vikt (banta). Bantningspillret kan vara konstruerat för att antingen minska ditt kaloriintag eller öka din förbränning. Ett sätt att minska kaloriintaget är att göra dig mindre sötsugen, vilket ofta är en av effekterna hos många tabletter. Här på sidan har vi samlat bra erbjudanden där du kan köpa bantningspiller billigt. En del är engångsköp och andra är abonnemang. Vanligt då är att man får prova en månad för kostnaden av porto.

Raspberry Ketone Hallonketoner - prova för endast 49 kr

Raspberry Ketone Hallonketoner - prova för endast 49 kr Raspberry Ketone betraktas vara en naturens eget superenzym. Det har uppnått enorm popularitet i USA och Sverige bland andra länder, på grund av dess enastående effektivitet av viktkontroll.

Produktens effektivitet är baserad på ketones extrakt från hallon. Undersökningar visar att dessa hallonketoner hjälper till att bränna existerande fett och förhindar bildande av nytt fett.

Vid konsumering av raspberry ketone bränns det samlade fettet i kroppen: i kroppens fettvävnad lägger enzymet till lipolys orsakat av noradrenalin. Studier visar att raspberry ketone också kraftigt ökar ämnesomsättningen vilket betydligt minskar upbyggnaden av nytt fett i både fettvävnaden och i levern.

Raspberry Total -kapslar har både en termogen och en lipolytisk effekt.

60 st Raspberry Ketone kapslar för 49 kr

För att man ska få se effekterna själv kan man prova ett paket Raspberry Ketone Total för 0 kr + 49 kr för leverans. Ett paket kostar annars 339 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 270 kr

Green Coffee Fresh - gröna kaffebönor på kapsel

Green Coffee Fresh - gröna kaffebönor på kapsel Förra årets populäraste medel för viktminskning var gröna kaffebönor. Anledningen är att de sägs öka fettförbränningen med upp till 60%, innehåller D-vitamin och sänker kolesterolnivåerna i kroppen.

Green Coffee Fresh är kapslar med extrakt från gröna kaffebönor. Du kan beställa en burk hem och bara behöva betala för porto (49 kr).

Snabb beställning belönas med en Activity Tracker.

Till erbjudandet
Du sparar: 250 kr

Lepigen 25% rabatt online

Lepigen 25% rabatt online Lepigen säljer produkter för viktminskning online via en egen webshop. Just nu säljer de flera av sina produkter till 25% rabatt om du köper två förpackningar.

Några av de produkter du kan handla är:
- Lepigen X-strong
- F1 Fatburning Booster
- Lepigen Superstrong Synephrine

Till erbjudandet
Du sparar: 35 kr