skip to main content

Prenumerera och få kniv på köpet

I köket är det viktigt att ha bra, vassa knivar. Du ska kunna skära en tomat utan att behöva trycka dig igenom den. Ett komplett knivset består av kockkniv, skalkniv och en brödkniv.

Istället för att köpa i butik kan du välja en tidning att prenumerera på och få kniv på köpet. Det finns nästan alltid en tidningsprenumeration där knivar finns som premie. Vi listar de här när vi vet av några.

Köp 3 nr av Allt om Historia för 169 kr + Santoku-knivset

Köp 3 nr av Allt om Historia för 169 kr + Santoku-knivset Sylvassa japanska knivar följer med en kort prenumeration på tidningen Allt om Historia.

Du kan välja på 3 nummer för 169 kr eller 5 nr för 239 kr. Oavsett vilket paket du väljer får du ett knivset med två knivar från Hasaki Santoku (värde 349 kr).

Till erbjudandet Spara 375 kr!

Santoku knivset med Illustrerad Vetenskap (värde 349 kr)

Santoku knivset med Illustrerad Vetenskap (värde 349 kr) Läs spännande artiklar om historia och vetenskap i 4 nummer av Illustrerad Vetenskap. Du betalar endast 169 kr och sparar då 73% mot butikspriset.

Med på köpet följer ett Santoku knivset värde 349 kr. Tillverkare är japanska märket Hasaki som använder luftfickor på knivbladet för att ge en följsam känsla.

Till erbjudandet Spara 456 kr!