skip to main content

Hasaki knivar och knivset som premie i erbjudanden

Japanska knivar är kända för att hålla hög kvalité. Hasaki är ett välkänt märke som används av kockar över hela världen. Deras knivar och knivset finns i lite olika utformningar. Här listar vi möjligheterna för dig att få hem Hasaki-knivar riktigt billigt genom kombinerade erbjudanden.

4 nr av Gör Det Själv 169 kr + Santoku-knivset från Hasaki

4 nr av Gör Det Själv 169 kr + Santoku-knivset från Hasaki ileadTeckna en prenumeration på 4 nummer av tidningen Gör Det Själv för 169 kr. Med på köpet får du just nu fina knivar från Hasaki.

Knivarna är av den större japanska modellen, Santoku, och passar bra till både kött, fisk och grönsaker. Den mindre modellen går utmärkt att använda som såväl skalkniv som fruktkniv.

Luftfickorna ger knivarna en följsam känsla i köksarbetet. Skaftet är gjort av välarbetat trä och knivbladen är i mycket bra kvalitetsstål.

Värde: 349 kr

Till erbjudandet Spara 481 kr!

4 nr av Världens Historia 169 kr + Hasaki Omakase knivset

4 nr av Världens Historia 169 kr + Hasaki Omakase knivset ileadNu har du chansen att få det fina knivsetet från Hasaki Omakasi igen. Beställer du 4 nr av tidningen Världens Historia för endast 169 kr följer knivarna med på köpet som en premie.

Knivarna har blad i högkvalitativt stål och kraftiga skaft i tåligt och välarbetat pakkaträ. Värde: 429 kr

Till erbjudandet Spara 599 kr!