skip to main content

Kockkniv som tidningspremie vid prenumeration

Matlagningen blir så mycket roligare och bättre med en riktigt bra kockkniv. Ett sätt att få en ny kniv på är genom prenumeration på tidning. Genom ett tidningserbjudande kan man ibland få kockknivar på köpet som en premie. Såna kampanjer är det vi listar här på sidan. Vanliga knivmärken som brukar förekomma är Santoku och Fiskars.

3 nr av Världens Historia + Damaskus-kniv för 99 kr

3 nr av Världens Historia + Damaskus-kniv för 99 kr Läs om historiska händelser som påverkat världen och samhället både negativt och positivt. Tidningen HISTORIA erbjuder just nu prenumeranter 3 nr av tidningen för 99 kr + porto. Som gåva får du en fin kniv tillverkade i klassisk Damaskus-teknik.

Konstruerad enligt den legendariska damaskeringstekniken med 87 lager kraftigt stål, som ger bladet en oerhörd kvalitet.

En rejäl universalkniv, som med ett 24 centimeter långt blad kan användas till alla typer av matlagning – i många år framöver.

Till erbjudandet Spara 932 kr!

Privata Affärer 6 nr + skärbräda & kniv från Fiskars

Privata Affärer 6 nr + skärbräda & kniv från Fiskars Privata Affärer erbjuder läsaren analytiska reportage som ger dig större kunskap om bland annat aktier och fonder samt lån, bostad och pension. Börja prenumerera på Privata Affärer och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Allt detta får du:
√ 6 nr av Privata Affärer
√ 2 nummer av Placeringsguiden - Sveriges ledande börstidning för köpstarka och aktiva placerare
√ Exklusiv och slitstark skärbräda av Bambu från Fiskars
√ Fiskars brödkniv i rostfritt stål med greppvänlig soft touch-handtag
√ Tidningen digitalt i din iPad/iPhone

Det blir ditt för endast 199 kr + 69 kr porto!

Till erbjudandet Spara 822 kr!