skip to main content

Gör Det Själv erbjudande på tidningsprenumeration

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet.

Du kan läsa artiklar om allt från enklare helgprojekt till större byggprojekt. Lär dig bygga bättre med enkla steg-för-steg anvisningar.

Direkt till erbjudanden ↓

Teckna kort prenumeration och få premie som hjälper dig göra mer själv

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr.

Du kan teckna korta prenumerationer och prova tidningen till rabatterat pris. Då får du också en fin premie på köpet. Här nedanför listar vi aktuella kampanjer på Gör Det Själv prenumerationserbjudande.


2 nr av Gör Det Själv + Verktygspaket i premie

2 nr av Gör Det Själv + Verktygspaket i premie Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det-själ vare. Just nu får du 2 nr för endast 178 kr och på köpet ett verktygspaket. Din premie innehåller:

2 x winbags
3D-vinkel
Teleskoplampa

Värde på verktygspaketet är 499 kr.

Du får också tillgång till de 18 senaste numrena av Gör Det Själv digitalt via WYPE.

Till erbjudandet Spara 537 kr!

Gör Det Själv + NOVA PLUS skruvdragare

Gör Det Själv + NOVA PLUS skruvdragare Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en NOVA PLUS skruvdragare för 178 kr inkl. leverans.

Robust och praktisk 12 V borrskruvdragare med 18 lättinställda momentsteg och steglös justering av rotationshastigheten. NOVA Plus skruvdragaren är användbar till alla vanliga skruv- och borrprojekt i hemmet eller i trädgården. Värde 399 kr. Uppladdningsbart batteri medföljer.

Som prenumerant på tidningen Gör Det Själv får du också tillgång till en app och webbsida med över 1000 byggbeskrivningar.

Till erbjudandet Spara 437 kr!

Gör Det Själv 2 nr + TOOLBOX skruvdragare

Gör Det Själv 2 nr + TOOLBOX skruvdragare Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat - varje gång.

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en TOOLBOX skruvdragare för totalt 178 kr inkl. leverans.

Till erbjudandet Spara 737 kr!

Fler erbjudanden med Gör Det Själv