skip to main content

Gör Det Själv erbjudande på tidningsprenumeration

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet.

Du kan läsa artiklar om allt från enklare helgprojekt till större byggprojekt. Lär dig bygga bättre med enkla steg-för-steg anvisningar.

Direkt till erbjudanden ↓

Teckna kort prenumeration och få premie

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr.

Du kan teckna korta prenumerationer och prova tidningen till rabatterat pris. Då får du också en fin premie på köpet. Här nedanför listar vi aktuella kampanjer på Gör Det Själv prenumerationserbjudande.

Gör Det Själv 2 nr + Infraröd termometer med laser

Gör Det Själv 2 nr + Infraröd termometer med laser Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång.

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en Infraröd termometer med laser för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Den infraröda termometern är enkel att använda. Du pekar termometerns laserstråle mot den yta du vill mäta temperaturen på, och LCD-displayen visar med detsamma den exakta temperaturen.På så sätt kan du snabbt se temperaturförändringar och se var du ska sätta in åtgärder för att sänka värmekostnaden.

Till erbjudandet Spara 556 kr!

Beställ Gör Det Själv och få utomhuslampor med sensor

Beställ Gör Det Själv och få utomhuslampor med sensor Med de nya, robusta utomhuslamporna får du bra belysning i cykelförrådet, källaren eller garaget, och du slipper betala för en dyr utomhusinstallation.

Lamporna är utrustade med fyra kraftiga batterier, effektiv LED-teknologi och en smart rörelsesensor, så att lampan bara är tänd när det behövs.

Du får dessa lampor på köpet när du beställer en prenumeration på tidningen Gör Det Själv. Välj på 2, 5 eller 10 nr från 99 kr + porto (49 kr).

Till erbjudandet Spara 656 kr!

Gör Det Själv 2 nr + Japanska Santoku-knivar

Gör Det Själv 2 nr + Japanska Santoku-knivar Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett lyckat resultat.

Just nu, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv får du Japanska Santoku-knivar för 69 kr + 49 kr i porto och exp.

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ca 1000 byggbeskrivningar med detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer över stora och små projekt.

Om Santoku knivset
Ett allsidigt knivset som räcker mycket långt i köket. Den större japanska kockkniven, en s.k. santoku, passar bra till både kött, fisk och grönsaker, medan den mindre kniven passar bra som skalkniv och fruktkniv. Värde 349 kr.

Till erbjudandet Spara 436 kr!

Fler erbjudanden med Gör Det Själv