skip to main content

Gör Det Själv erbjudande på tidningsprenumeration

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet.

Du kan läsa artiklar om allt från enklare helgprojekt till större byggprojekt. Lär dig bygga bättre med enkla steg-för-steg anvisningar.

Direkt till erbjudanden ↓

Teckna kort prenumeration och få premie som hjälper dig göra mer själv

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr.

Du kan teckna korta prenumerationer och prova tidningen till rabatterat pris. Då får du också en fin premie på köpet. Här nedanför listar vi aktuella kampanjer på Gör Det Själv prenumerationserbjudande.


2 nr av Gör Det Själv + Brusreducerande bluetooth-hörlurar

2 nr av Gör Det Själv + Brusreducerande bluetooth-hörlurar Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv + Brusreducerande bluetooth-hörlurar för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Stäng ute oljudet när du arbetar. Utmärkt aktiv ljudreduktion. Sköna att ha på sig i många timmar. Batteriet håller i upp till 20 timmar. Värde: 699 kr.

Till erbjudandet Spara 699 kr!

2 nr av Gör Det Själv + 3 st precisionsverktyg på köpet

2 nr av Gör Det Själv + 3 st precisionsverktyg på köpet Få 2 nummer av tidningen Gör Det Själv och ett set med tre olika precisionsverktyg för totalpris 178 kr (inkl frakt). Spara 531 kr!

Oavsett om du ska kapa kakel, anpassa golvbrädor eller göra möbler med dolda träfogar är du välförsedd med de här tre olika precisionsverktygen i verktygslådan. Du får:

- Borrjigg
- Multivinkel
- Profilmall

Läs mer om vad du kan göra med verktygen på kampanjsidan för tidningen Gör Det Själv.

Till erbjudandet Spara 531 kr!

2 nr av Gör Det Själv för 178kr + Original Outpack duffelbag

2 nr av Gör Det Själv för 178kr + Original Outpack duffelbag Den nya, solida duffelbagen från Outpack, som rymmer hela 30 liter, är väldigt allsidig och har många användningsmöjligheter. Den kostar normalt kring 750 kr men du får den på köpet som en premie med tidningen Gör Det Själv.

Beställ 2 nr av Gör Det Själv för 178 kr inklusive frakt och leverans. Som tidningsprenumerant får du tidningen hem i brevlådan men också tillgång till över 1000 byggbeskrivningar online och en videoapp med 160 instruktioner för reparationer i hemmet.

Om du bara räknar på hur mycket du sparar på tidningen och duffelväskan blir det 782 kr, men tänk så mycket du kan spara på att kunna laga och fixa saker själv i ditt eget hem.

Att prenumerera på Gör Det Själv, kan bli din bästa affär!

Till erbjudandet Spara 782 kr!

Fler erbjudanden med Gör Det Själv