skip to main content

Gör Det Själv erbjudande på tidningsprenumeration

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet.

Du kan läsa artiklar om allt från enklare helgprojekt till större byggprojekt. Lär dig bygga bättre med enkla steg-för-steg anvisningar.

Direkt till erbjudanden ↓

Teckna kort prenumeration och få premie som hjälper dig göra mer själv

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr.

Du kan teckna korta prenumerationer och prova tidningen till rabatterat pris. Då får du också en fin premie på köpet. Här nedanför listar vi aktuella kampanjer på Gör Det Själv prenumerationserbjudande.


2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser för 99 kr

2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser för 99 kr Passa på att beställa en prenumeration på tidningen Gör Det Själv. I detta erbjudande får du 2, 5 eller 10 nr från 99 kr + porto och med följer en 360 graders cirkellaser.

Oavsett om du ska kakla väggen, hänga upp tavlor på samma höjd, nivellera ett golv eller få fall på uteplatsen så är en cirkellaser ett helt genialt verktyg, som besparar dig många timmars arbete med vattenpass och rätskiva.

Till erbjudandet Spara 861 kr!

2 nr av Gör Det Själv + Väggscanner med fuktmätare

2 nr av Gör Det Själv + Väggscanner med fuktmätare Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en Väggscanner med fuktmätare från Tech-Pro för 99 kr + 49 kr i porto och exp.

Det är farligt, förargligt och kan bli extremt dyrt om man har sådan otur att man träffar en strömförande kabel eller ett vattenrör, när man borrar i sina väggar.

Lyckligtvis är det lätt att undvika. Med den nya väggscannern från Tech-Pro är det nämligen lätt att undvika att begå dyra fel. Värde: 499 kr.

Till erbjudandet Spara 561 kr!

2 nr av Gör Det Själv + Multiverktyg från Tech-Pro för 99 kr

2 nr av Gör Det Själv + Multiverktyg från Tech-Pro för 99 kr Gör Det Själv är Nordens största tidning för gör-det-självare. De har nu en kampanj där du kan få 2 nr för endast 99 kr + porto och ett multiverktyg på köpet.

Du får den fina premien som är ett oscillerande multiverktyg från Tech Pro. Du får med 4 olika tillbehör - sågklinga, segmentblad, skrapa och slipkloss. Verktyget kostar 649 kr att köpa separat men du får det alltså utan extra kostnad om du köper tidningen Gör Det Själv via kampanjen. Totalpris 148 kr.

Till erbjudandet Spara 706 kr!

Fler erbjudanden med Gör Det Själv