skip to main content

Gör Det Själv erbjudande på tidningsprenumeration

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet.

Du kan läsa artiklar om allt från enklare helgprojekt till större byggprojekt. Lär dig bygga bättre med enkla steg-för-steg anvisningar.

Direkt till erbjudanden ↓

Teckna kort prenumeration och få premie

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr.

Du kan teckna korta prenumerationer och prova tidningen till rabatterat pris. Då får du också en fin premie på köpet. Här nedanför listar vi aktuella kampanjer på Gör Det Själv prenumerationserbjudande.

Gör Det Själv 2 nr + skruvdragare från NOVAPLUS

Gör Det Själv 2 nr + skruvdragare från NOVAPLUS Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det-självare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång!

Just nu får du 2 nr av Gör Det Själv och en skruvdragare från NOVAPLUS för 89 kr + 49 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 462 kr!

Universalhylsa på köpet med tidningen Gör Det Själv

Universalhylsa på köpet med tidningen Gör Det Själv Är du en som gillar att göra det själv ska du passa på att köpa tidningen nu. Du får en fin premie på köpet värd 199 kr - en universalhylsa.

Med den nya universalhylsan i fickan behöver du aldrig slösa tid på att leta efter rätt storlek på hylsnyckeln. Universalhylsan passar till allt.

Den medföljande adaptern gör det möjligt att använda universalhylsan både med ett vanligt 3/8”-spärrskaft från en hylsnyckelsats och en borr-/skruvdragare med hexfäste.

Välj omfattningen på din prenumeration:

1 nr av Gör Det Själv + Universalhylsa för 39 kr + 29 kr i porto och exp.

9 nr av Gör Det Själv + Universalhylsa för 429 kr + 29 kr i porto och exp.

18 nr av Gör Det Själv + Universalhylsa för 729 kr + 29 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 236 kr!