skip to main content

Gör Det Själv erbjudande på tidningsprenumeration

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet.

Du kan läsa artiklar om allt från enklare helgprojekt till större byggprojekt. Lär dig bygga bättre med enkla steg-för-steg anvisningar.

Direkt till erbjudanden ↓

Teckna kort prenumeration och få premie

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr.

Du kan teckna korta prenumerationer och prova tidningen till rabatterat pris. Då får du också en fin premie på köpet. Här nedanför listar vi aktuella kampanjer på Gör Det Själv prenumerationserbjudande.

Gör Det Själv 2 nr + Japanska Santoku-knivar

Gör Det Själv 2 nr + Japanska Santoku-knivar Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det själ vare! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång.

Få 2 nr av Gör Det Själv och Japanska Santoku-knivar för 69 kr + 49 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 432 kr!

Planslip som premie med tidningen Gör Det Själv

Planslip som premie med tidningen Gör Det Själv Du får en fin premie på köpet i detta erbjudande från Gör Det Själv. Beställ 2 nr av tidningen för endast 89 kr + 49 kr i porto och exp. och få den fina planslipen utan extra kostnad.

Med 15 000 sliprörelser i minuten slipar den lilla men effektiva planslipen från Tech-Pro. Slipytan är 113 x 108 mm, så slipar stora ytor utan problem.

Till erbjudandet Spara 562 kr!

Gör Det Själv 2 nr + skruvdragare från NOVAPLUS

Gör Det Själv 2 nr + skruvdragare från NOVAPLUS Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det-självare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång!

Just nu får du 2 nr av Gör Det Själv och en skruvdragare från NOVAPLUS för 89 kr + 49 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 462 kr!

Fler erbjudanden med Gör Det Själv