skip to main content

Erbjudande med Gör Det Själv

Gör Det Själv är Sveriges enda tidning för hemmafixare. I tidningen Gör Det Själv får du mängder av bra tips på hur du går tillväga när du ska fixa i hemmet. I tidningen hittar du artiklar om allt från helgprojekt till mer långvariga projekt. Med enkla steg-för-steg anvisningar guidas du genom de olika projekten.

Som prenumerant på Gör Det Själv får du tillgång till ett stort artikelarkiv där du hittar svar på just det du behöver veta. Varje år utkommer 18 nummer av tidningen. En helårsprenumeration kostar kring 800-900 kr. Du kan teckna korta prenumerationer där du också får en premie med på köpet. Vi listar den typen av prenumerationserbjudanden här nedanför.

Infraröd termometer på köpet med tidningen Gör Det Själv

Infraröd termometer på köpet med tidningen Gör Det Själv Beställ en prenumeration på tidningen Gör Det Själv och du får en Infraröd termometer utan extra kostnad.

Termometern fungerar på alla ytor, oavsett om det är en yttervägg, ett fönster eller vätska, som vatten eller olja. Den kan mäta mellan minus 50 och plus 500 grader, så det är enkelt att kontrollera om frysen är kall nog, om den smälta chokladen är 45 grader eller om oljan till hemmagjorda pommes frites är exakt 190 grader så att de blir perfekta.

Välj mellan 2, 5 eller 10 nummer på tidningsprenumerationen. Porto tillkommer med 39,50 kr för leveransen av termometern.

Till erbjudandet
Du sparar: 597 kr