skip to main content

Halebop mobilabonnemang med erbjudande

Halebop är en liten mobiloperatör men som finns i det största nätet. Så skulle man kunna sammanfatta teleoperatören som erbjuder både abonnemang, mobilt bredband och kontantkort. Trafiken går genom Telias nät och har en bra täckning över hela Sverige.

Halebop mobilabonnemang

Abonnemanget för mobiltelefoni finns i olika storlekar. Det som skiljer de åt är hur många SMS/MMS man kan skicka, mängden surfdata och antal samtal. Alla har så kallad Roll Over av mobildata, vilket innebär att oanvänd surfpott flyttas över till nästa månad.

Vill man inte ha ett abonnemang kan man beställa ett gratis startpaket för kontantkort och sen välja Halebop Hallå eller Halebop Vänner med lite olika priser på samtal, SMS och surf.

Om du inte har en mobil eller vill köpa en ny kan du göra det i Halebops shop. Där finns alla de moderna smartphones och även nya iPhone. Om du köper mobilen med abonnemang på 24 månaders bindningstid får du i regel alltid nån fin premie på köpet.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Halebop.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.