skip to main content

Halebop mobilabonnemang med erbjudande

Halebop är en liten mobiloperatör men som finns i det största nätet. Så skulle man kunna sammanfatta teleoperatören som erbjuder både abonnemang, mobilt bredband och kontantkort. Trafiken går genom Telias nät och har en bra täckning över hela Sverige.

Halebop mobilabonnemang

Abonnemanget för mobiltelefoni finns i olika storlekar. Det som skiljer de åt är hur många SMS/MMS man kan skicka, mängden surfdata och antal samtal. Alla har så kallad Roll Over av mobildata, vilket innebär att oanvänd surfpott flyttas över till nästa månad.

Vill man inte ha ett abonnemang kan man beställa ett gratis startpaket för kontantkort och sen välja Halebop Hallå eller Halebop Vänner med lite olika priser på samtal, SMS och surf.

Om du inte har en mobil eller vill köpa en ny kan du göra det i Halebops shop. Där finns alla de moderna smartphones och även nya iPhone. Om du köper mobilen med abonnemang på 24 månaders bindningstid får du i regel alltid nån fin premie på köpet.

Halebop kampanj: gratis Urbanista LA solcellsdrivna hörlurar

Halebop kampanj: gratis Urbanista LA solcellsdrivna hörlurar Alla som just nu skaffar ett nytt mobilabonnemang hos Halebop med 6-100GB data och en valfri mobil får hörlurar på köpet. Man får de coola hörlurarna Urbanista LA, värde 1990 kr.

Urbanista LA har ett solcellsmaterial som heter Powerfoyle. Det fångar olika sorters ljus, såväl solljus utomhus som lampljus inomhus. Ljuset omvandlas till energi så att du kan lyssna nästan i all oändlighet.

Till erbjudandet Spara 1990 kr!