skip to main content

Halebop mobilabonnemang med erbjudande

Halebop är en liten mobiloperatör men som finns i det största nätet. Så skulle man kunna sammanfatta teleoperatören som erbjuder både abonnemang, mobilt bredband och kontantkort. Trafiken går genom Telias nät och har en bra täckning över hela Sverige.

Det finns många fördelar med Halebop och kanske är det därför som de fått utmärkelsen Sveriges Nöjdaste Privatkunder av mobiltelefon för 2016 av Svenskt Kvalitetsindex. Ett par av de viktigaste punkterna till varför så många gillar de är:
- Fria SMS till hela världen
- Obegränsad längd på samtalen
- Behåll oanvänd surfmängd till nästa period

Halebop Rubbet mobilabonnemang

Abonnemanget för mobiltelefoni heter Rubbet och finns i olika storlekar från 99 kr per månad upp till 369 kr. Det som skiljer de åt är hur många SMS/MMS man kan skicka, mängden surfdata och antal samtal. Alla har så kallad Roll Over av mobildata, vilket innebär att oanvänd surfpott flyttas över till nästa månad.

Vill man inte ha ett abonnemang kan man beställa ett gratis startpaket för kontantkort och sen välja Halebop Hallå eller Halebop Vänner med lite olika priser på samtal, SMS och surf.

Om du inte har en mobil eller vill köpa en ny kan du göra det i Halebops shop. Där finns alla de moderna smartphones och även nya iPhone 7. Om du köper mobilen med abonnemang på 24 månaders bindningstid får du i regel alltid nån fin premie på köpet.

Mobilt bredband med 25GB och 4G hos Halebop

Mobilt bredband med 25GB och 4G hos Halebop Med Halebop Mobilt bredband kan du surfa i 4G-hastighet, spela spel, kolla film och tv. Välj mellan flera olika paket, allt efter dina behov.

Få mobilt bredband med 25GB och 4G hos Halebop - bara 199 kr!

Halebop kör på Telias nät och kan köpas med eller utan bindingstid!

√ Alltid gratis frakt
√ 14 dagars ångerrätt
√ Via Telias nät
√ 4G - upp till 100mbit/s
√ SIM-kortet funkar både i surfplatta och router.

Till erbjudandet