skip to main content

Åka Skidor: Erbjudande på tidningen med prenumeration

Tidningen Åka Skidor är Sveriges största skidtidning och kommer ut 18 ggr per år. Med en prenumeration får du bekvämt hem varje nummer och kan läsa om spännande äventyr till snötäckta berg, intervjuer med skidprofiler, skidtester och mode. Tidningen är helt enkelt perfekt för dig som gillar att åka skidor!

Om du vill prenumerera på tidningen kan köpa en årsprenumeration på en gång eller så nyttjar du ett erbjudande på Åka Skidor i en kampanj. Det finns flera olika längder på prenumerationer. Ibland förekommer även prenumerationserbjudanden där man får fina premier på köpet. Vi listar alla typer av erbjudanden på skidtidningen här nedan.

Premie tillsammans med tidningen Åka Skidor

När förlaget har stoppat in en premie i prenumerationserbjudandet är det oftast något du som skidåkare har nytta och glädje av. Det kan vara en varm och skön balaklava, ett snö- och vattentätt mobilskydd eller nåt i den stilen.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Åka Skidor.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.