skip to main content

Högtalare som premie med tidning

Både Bonnier och Aller brukar använda sig av premier i tidningskampanjer för nya prenumeranter. Högtalare av olika slag är exempel på en sådan teknikpremie. På den här sidan listar vi aktuella erbjudanden där du kan få trådlösa högtalare med wifi och/eller bluetooth.

Högtalare till surfplatta & mobil på köpet med PC-tidningen

Högtalare till surfplatta & mobil på köpet med PC-tidningen Ta med dig musiken, podcasten eller filmen överallt med denna trådlösa högtalare till surfplatta eller mobil. Högtalaren ger ett överraskande kraftfullt och nyanserat ljud och är därför perfekt för att spela musik i sommarstugan, trädgården, på båten eller hemma.

Du får högtalaren på köpet när du beställer PC TIDNINGEN. Det kostar endast 99,50 kr + porto för 2 nr och premien. Du sparar hela 87%!

Till erbjudandet Spara 679 kr!

Världens Historia + 2-i-1 högtalare till surfplatta & mobil

Världens Historia + 2-i-1 högtalare till surfplatta & mobil VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna. VÄRLDENS HISTORIA är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer.

Just nu kan du beställa 3 nr av Världens Historia + 2-i-1 högtalare till surfplatta och mobil för 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Högtalaren ger ett överraskande kraftfullt och nyanserat ljud och är därför perfekt för att spela musik i sommarstugan, trädgården, på båten eller hemma.

Till erbjudandet Spara 732 kr!