skip to main content

Hallon abonnemang erbjudanden

Mobiloperatören Hallon har ofta erbjudanden för nya kunder som vill ha abonnemang. Oavsett vilken kampanj man registrerar sig med har Hallon aldrig bindningstid eller uppsägningstid. Man får också behålla sitt nummer om man flyttar från annan operatör.


Samtal och SMS ingår i alla Hallons mobilabonnemang. Det man ska välja på är hur mycket surf man vill ha och eller om man vill köpa till senaste modellerna av smartphones.

Aktuella erbjudanden på Hallon mobilabonnemang

75% rabatt på Hallon abonnemang i 3 månader

75% rabatt på Hallon abonnemang i 3 månader Under perioden 20/10 - 1/11 kör Hallon en höstlovskampanj på alla sina abonnemang. Du får 75% rabatt de första 3 månaderna. Lägsta pris är då 24 kr/mån på ett mobilabonnemang med 4 GB surf. Inget av abonnemangen har någon bindningstid så det går att avsluta när man vill.

Du som vill ha mycket surf med 100 GB kan spara 786 kr på 3 månader med 75% rabatt hos Hallon.

Till erbjudandet Spara 786 kr!

Hallon kontantkort med surf och fria samtal

Hallon kontantkort med surf och fria samtal Mobiloperatören Hallon har kontantkort för 30 dagar med surf. Det ingår fria samtal inom Sverige och fria SMS till hela världen.

Surf från 4GB upp till 100 GB

Priserna varierar beroende på hur mycket surf du vill ha. Du kan välja på minsta surfpotten 4 GB som kostar 99 kr upp till 100 GB för 349 kr. Potten gäller som sagt i 30 dagar och eftersom det är kontantkort är det ingen bindningstid.

Du kan läsa alla villkor och se priser på de olika mängderna surf på Hallons hemsida.

Till erbjudandet

Hallon mobilabonnemang utan bindningstid

Hallon mobilabonnemang utan bindningstid Hallon är en utmanare på mobilmarknaden som erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid och kontantkort.

5 olika mobilabonnemang hos Hallon

Abonnemanget finns i 5 olika uppsättningar, från 4 till 100 GB i datatrafik. Det lilla paketet kostar just nu endast 9 per månad i 3 månader (ord.pris 99 kr).


Oanvänd surf kan man spara till nästa period upp till 100 GB i surfpott. Hallon går i mobiloperatörens 3:s nät, som täcker 99 % av Sveriges befolkning (täckningskarta).

iPhone med Hallon mobilabonnemang

Om du förutom abonnemang behöver en ny telefon kan du välja att köpa till senaste modellerna av iPhone. Du kan läsa mer om telefoner och abonnemang på Hallon.se

Till erbjudandet