skip to main content

Hallon erbjudanden

Mobiloperatören Hallon har ofta erbjudanden för nya mobilkunder. Oavsett vilken kampanj man registrerar sig med har Hallon aldrig bindningstid eller uppsägningstid. Man får behålla sitt nummer om man flyttar från annan operatör.


Samtal och SMS ingår i alla Hallons mobilabonnemang. Det man ska välja på är hur mycket surf man vill ha och eller om man vill köpa till senaste modellerna av smartphones.

Aktuella erbjudanden från Hallon mobil

Hallon kontantkort med surf och fria samtal

Hallon kontantkort med surf och fria samtal ileadMobiloperatören Hallon har kontantkort för 30 dagar med surf. Det ingår fria samtal inom Sverige och fria SMS till hela världen.

Surf från 4GB upp till 100 GB

Priserna varierar beroende på hur mycket surf du vill ha. Du kan välja på minsta surfpotten 4 GB som kostar 99 kr upp till 100 GB för 349 kr. Potten gäller som sagt i 30 dagar och eftersom det är kontantkort är det ingen bindningstid.

Du kan läsa alla villkor och se priser på de olika mängderna surf på Hallons hemsida.

Till erbjudandet

Hallon mobilabonnemang utan bindningstid

Hallon mobilabonnemang utan bindningstid ileadHallon är en utmanare på mobilmarknaden som erbjuder mobilabonnemang utan bindningstid och kontantkort.

Fyra olika mobilabonnemang

Abonnemanget finns i 4 olika uppsättningar - 4 till 100 GB i datatrafik. I det minsta paketet får du fria samtal, fria SMS till hela världen, surf i 4G och 4 GB i datatrafik. Det lilla kostar just nu endast 49 per månad i 4 månader (ord.pris 99 kr).

8GB får man prova för 69 kr / mån i 4 månader. Ord.pris är 149 kr.

Nu har hallon lagt till 25GB extra surf på sina abonnemang.

Spara upp till 100 GB oförbrukad surf och använd när du behöver. Ingen mer gråt över spilld surf.

Hallon går i mobiloperatörens 3:s nät, som täcker 99 % av Sveriges befolkning (täckningskarta).

iPhone XS med Hallon mobilabonnemang

Om du förutom abonnemang behöver en ny telefon kan du välja att köpa en iPhone Xs från 629 kr per månad med 4GB surf. Läs mer om telefone

Till erbjudandet