skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Gratis Jubileumsmedalj med den svenska kungafamiljen 2023

Gratis Jubileumsmedalj med den svenska kungafamiljen 2023

Gratis Jubileumsmedalj med den svenska kungafamiljen 2023 I år markerar vi en historisk milstolpe i Sveriges kungahistoria – vår älskade Kung Carl XVI Gustaf har suttit på tronen i ett halvt sekel, vilket gör honom till den monark som regerat längst i landets historia. Dessutom hyllar vi H.M. Drottning Silvia som når den beundransvärda åldern av 80 år den 23 december. För att hedra dessa anmärkningsvärda jubileer, har en särskild jubileumsmedalj skapats, med avbildningar av den svenska kungafamiljen.

Nu erbjuds du en unik chans att äga ett stycke svensk historia. Denna minnesmedalj är tillgänglig för dig HELT KOSTNADSFRITT – du står endast för en symbolisk fraktkostnad på 59 kr.

Ingen vidare köptvång från Mynthuset, 30 dagars retur. Beställ din medalj idag, leverans inom 1-2 veckor. Max en per hushåll.

Erbjudandet är tyvärr slut
Fler erbjudanden med: Mynthuset

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


1 nr av Gör Det Själv för 39 kr (spara 56%)

Passa på att köpa ett nummer av fixartidningen Gör Det Själv för endast 39 kr. Du får hela... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.