skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Toluna: gratis medlemskap i panelen för att tjäna pengar

Toluna: gratis medlemskap i panelen för att tjäna pengar

Toluna: gratis medlemskap i panelen för att tjäna pengar

Vad är Toluna?

Toluna är en panel och ett community som finns till för att göra din röst hörd! Berätta för världens ledande leverantörer av produkter och tjänster vad du tycker, och få belöningar genom att delta i undersökningar.


Bli medlem i Toluna panel idag

Medlemskapet är helt gratis och du bjuds löpande in till nya möjligheter och betalda undersökning. Din åsikt genom Toluna har en direkt inverkan på företagen och hur de marknadsför och distribuerar nya produkter och tjänster till konsumenter som dig.

Ta Tolunas undersökning när du väntar

Undersökningarna tar mellan 2-20 minuter så du hinner genomföra de medans du väntar på bussen, tåget eller kompisen. Eller varför inte logga in på Toluna och göra en betald undersökning varje kväll innan du ska sova. Lite extrapengar till nästa dag, så du kan unna dig något extra.

Till erbjudandet Spara 100 kr!
Fler erbjudanden med: betalda undersökningar

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


3 nr av Fiskejournalen för 169 kr

Teckna en prenumeration på Fiskejournalen och du får 3 nr av tidningen hem i brevlådan.... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.