skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Första BullerBox för hund till 50% rabatt

Första BullerBox för hund till 50% rabatt

Första BullerBox för hund till 50% rabatt BullerBox är en prenumerationstjänst där man varje månad får en spännande box med hundleksaker och hundgodis. Det är en trevlig goodiebag där innehållet är 100% naturligt och anpassat till din hunds storlek och preferenser.

Vad kostar BullerBox?

Ett abonnemang kostar från 299 kr per månad om man tecknar sig för 6 månader. Vill man ha helt utan bindningstid kostar en box 399 kr. Just nu finns en kampanj för nya prenumeranter som får prova till halva priset.

Du behöver ingen rabattkod om du följer länken här nedanför. Då kommer du direkt till beställningssidan och kan läsa mer om hur det funkar. Första BullerBoxen får du för endast 149 kr!

Till erbjudandet Spara 149 kr!

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


4 nr av Gör Det Själv 169 kr + Santoku-knivset från Hasaki

Teckna en prenumeration på 4 nummer av tidningen Gör Det Själv för 169 kr. Med på köpet får... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.