skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. BullerBox för hund: Första boxen till 50% rabatt

BullerBox för hund: Första boxen till 50% rabatt

BullerBox för hund: Första boxen till 50% rabatt BullerBox är en prenumerationstjänst där man varje månad får en spännande box med hundleksaker och hundgodis. Det är en trevlig goodiebag där innehållet är 100% naturligt och anpassat till din hunds storlek och preferenser.

Vad kostar BullerBox?

Ett abonnemang kostar från 299 kr per månad om man tecknar sig för 6 månader. Vill man ha helt utan bindningstid ligger priset på 399 kr per box. Just nu finns en kampanj för nya prenumeranter som får prova till halva priset.

Du behöver ingen rabattkod om du följer länken här nedanför. Då kommer du direkt till beställningssidan och kan läsa mer om hur det funkar. Första BullerBoxen får du för endast 149 kr!

Till erbjudandet Spara 149 kr!

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


Tidningen Land som prenumeration 12, 24 eller 48 nr

Du kan beställa 12 nr för 339 kr, 24 nr för 639 kr och helårsprenumerationen för 1 195 kr... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.