skip to main content
  1. Aktuella erbjudanden
  2. »
  3. Hus & hem
  4. »
  5. Få en hotelnatt för två när du handlar för 199 kr på inkClub

Få en hotelnatt för två när du handlar för 199 kr på inkClub

Få en hotelnatt för två när du handlar för 199 kr på inkClub Just nu bjuder inkClub dig som handlar valfria varor för minst 199 kr (exkl. frakt) på en hotellövernattning för två personer (värde upp till 1 500 kr)! inkClub skickar med ett värdebevis som ger dig en övernattning i dubbelrum på ett trevligt hotell, slott eller en vacker herrgård i Sverige, du väljer själv ur ett stort utbud*. Under din vistelse betalar du endast för frukost- och middagspaketet.

Passa på att ladda upp med bläck och toner till din skrivare, dammsugarpåsar och LED-lampor. inkClub har dessutom batterier till fjärrkontrollen och brandvarnaren, rakhyvlar, kaffe, fotopapper och städprodukter.

*För mer information om värdebeviset, gå till: www.customer.se/avkoppling

Erbjudandet är tyvärr slut
Fler erbjudanden med: inkClub

När kommer det ett nytt erbjudande?

Om du vill veta när det kommer ett nytt erbjudande som liknar det här kan du använda vår bevakningstjänst.

Bevaka erbjudande

Sök erbjudande

Erbjudanden som andra tittar på

Populära som tidningspremie nu


My Beat mobilabonnemang i 3 mån för halva priset

Ett mobilabonnemang ska vara enkelt, men ska samtidigt passa ditt behov! MyBeat tror på det att... Läs merBelönas som produkttestare

Att testa nya produkter före andra, få behålla de och dessutom belönas för åsikterna är vad en produkttestare gör. Här kan du läsa mer om det och hitta testpaneler att ansöka till. Om produkttestare åt företag.