skip to main content

Få en kamera som premie med tidning

En vanligt förekommande tidningspremie är kamera av olika slag. Bonnier ger det till nya prenumeranter av till exempel PC-tidningen, Gör Det Själv eller Illustrerad Vetenskap.

Här listar vi aktuella erbjudanden på tidningsprenumerationer med övervakningskamera, actionkamera och inspektionskamera som premie på köpet.

2 nr av Gör Det Själv + Mini-HD-kamera för 89 kr

2 nr av Gör Det Själv + Mini-HD-kamera för 89 kr Övervaka ditt hem på ett diskret och flexibelt sätt med den nya, smarta mini-HD-kameran. Tack vare infraröd teknologi har du med mini-HD-kameran möjlighet att filma i mörker. Värde: 399 kr.

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv et Mini-HD-kamera för 89 kr + 49 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 466 kr!

2 nr av Illustrerad Vetenskap + MiniCube kamera

2 nr av Illustrerad Vetenskap + MiniCube kamera Tidskriften Illustrerad Vetenskap är perfekt för dig som är nyfiken av naturen. I varje nummer kan du läsa färska nyheter från vetenskapens frontlinje.

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + MiniCube kamera för 79,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Den lilla spionkameran tar nästan ingen plats, väger endast 12 gram och kan placeras överallt. Det tillhörande monteringsfästet och det flexibla beslaget ger oanade möjligheter.

Till erbjudandet Spara 486 kr!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + 360-graders övervakningskamera

Illustrerad Vetenskap 2 nr + 360-graders övervakningskamera Underhålla och utmanas, och förstå världen som omger dig. Gå in på en upptäcktsresa - från jordens djupaste rav till universets yttre gränser. Se fram emot de senaste nyheterna från forskarens frontlinje och spännande rapporter om nya tekniska genombrott. Alltid försedd med en vetenskaplig förklaring längs vägen.

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + 360-grader övervakningskamera för 99,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Kameran har en snygg och funktionell design och har endast ett fåtal fysiska knappar och anslutningar. Det är enkelt att kontrollera övervakningskameran eftersom du styr alla funktioner från en tillhörande app på din smartphone. Fungerar på både iPhone och Android-telefoner.

Till erbjudandet Spara 656 kr!

Fler erbjudanden med kamera