skip to main content

Erbjudande på National Geographic prenumeration

Läs om äventyr och expeditioner i National Geographic. Det är en tidning med många år på nacken och som är väldigt genomarbetad. De reportage som finns i NG är påkostade och suger in dig i äventyret på ett spännande sätt.

Aktuella erbjudanden på National Geographic

Tidningen utkommer med 12 nummer per år. Att prenumerera sparar en del slantar mot att köpa lösnummer. Dessutom får i du genom ett prenumerationserbjudande alltid en premie på köpet. Det finns erbjudanden där du får kläder, utrustning och prylar som väderstation eller inspirerande filmer som BBC Life.

Få Proffskikare värd 850 kr i premie med National Geographic

Få Proffskikare värd 850 kr i premie med National Geographic Mitilux 8 x 40 är en proffskikare med förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp.

Med Mitilux 8X40 får du en robust följeslagare med fokusknapp och ett synfält på inte mindre än 149 meter på 1000 meters avstånd.

Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vikt: 727 gram

Väska, rem och linsskydd ingår.

I ett tidningserbjudande på National Geographic får du just nu denna kikare som premie. Välj på en kort prenumeration om 3, 5 eller 10 nr från 99,50 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 990 kr!