skip to main content

Erbjudande på National Geographic prenumeration

Läs om äventyr och expeditioner i National Geographic. Det är en tidning med många år på nacken och som är väldigt genomarbetad. De reportage som finns i NG är påkostade och suger in dig i äventyret på ett spännande sätt.

Aktuella erbjudanden på National Geographic

Tidningen utkommer med 12 nummer per år. Att prenumerera sparar en del slantar mot att köpa lösnummer. Dessutom får i du genom ett prenumerationserbjudande alltid en premie på köpet. Det finns erbjudanden där du får kläder, utrustning och prylar som väderstation eller inspirerande filmer som BBC Life.

3 nr av National Geographic + Bluetooth-hörlurar för 89,50

3 nr av National Geographic + Bluetooth-hörlurar för 89,50 Just nu får du, vid beställning av 3 nummer av National Geographic + Bluetooth-hörlurar med på köpet för endast 89,50 kr nu!

Med glasklar Bluetooth 4.1-överföring av ljudsignalen, NFC-teknologi för blixtsnabb uppkoppling med din bärbara enhet och enastående batteritid slår dessa Hi-Fi-lurar definitivt hål på myten om att trådlöst ljud ska vara krångligt. cVc® Noice suppression gör at du kan njuta av din musik eller podcast med äkta Hi-Fi sound med utmärkt dynamisk bas utan störande bakgrundsljud.

Till erbjudandet
Du sparar: 1034 kr

2 nr av National Geographic + Air Sonic bluetooth-högtalare

2 nr av National Geographic + Air Sonic bluetooth-högtalare National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Beställ 2 nr av National Geographic och få Air Sonic bluetooth-högtalare för endast 59,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp).

Ta musiken eller podcasten med dig överallt med denna trådlösa högtalare, gjord för utomhusbruk. Låt sommarstugan, trädgården eller båten fyllas av en förvånansvärt kraftig och nyanserad ljudbild.

Till erbjudandet
Du sparar: 489 kr