skip to main content

Erbjudande på National Geographic prenumeration

Läs om äventyr och expeditioner i National Geographic. Det är en tidning med många år på nacken och som är väldigt genomarbetad. De reportage som finns i NG är påkostade och suger in dig i äventyret på ett spännande sätt.

Aktuella erbjudanden på National Geographic

Tidningen utkommer med 12 nummer per år. Att prenumerera sparar en del slantar mot att köpa lösnummer. Dessutom får i du genom ett prenumerationserbjudande alltid en premie på köpet. Det finns erbjudanden där du får kläder, utrustning och prylar som väderstation eller inspirerande filmer som BBC Life.

National Geographic 2 nr + CFBR Windbreaker

National Geographic 2 nr + CFBR Windbreaker National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Just nu får du 2 nr av National Geographic + CFBR Windbreaker 2nd Generation för endast 59,50 kr (+ 49,50 kr. i porto och exp).

Till erbjudandet
Du sparar: 783 kr

Proffsig Mitilux kikare vid köp av National Geographic

Proffsig Mitilux kikare vid köp av National Geographic Få just nu den proffsiga kikaren från Mitilux med 8 gångers förstoring och 40 mm objektivdiameter. En kikare som ger kristallklara bilder i nästan vilken miljö som helst, på nära såväl som på längre avstånd.

Beställ 3 nr av National Geographic för att få din kikare på köpet. Du betalar endast 99,50 kr (+ 39,50 kr. i porto och exp).

Till erbjudandet
Du sparar: 966 kr