skip to main content

Gratis jackor på köpet med tidningar

Ett tips på hur du kan få en gratis jacka är genom ett prenumerationserbjudande på en tidning. Flera svenska tidningar brukar krydda sina erbjudanden för nya prenumeranter med fina premier. Vanliga typer av jackor som brukar förekomma är fiberjackor, softshelljackor och träningsjackor.

2 nr av Digital FOTO + N’arctic fiberjacka - Herr för 59,50

2 nr av Digital FOTO + N’arctic fiberjacka - Herr för 59,50 Just nu får du vid beställning av 2 nummer av Digital Foto en N’arctic fiberjacka för endast 59,50 kr.

Varm och superlätt vår- och höstjacka, perfekt för långa promenader och andra utomhusaktiviteter. Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden.

Till erbjudandet Spara 766 kr!

Världens Historia 3 nr + N'arctic fiberjacka

Världens Historia 3 nr + N'arctic fiberjacka VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna.

Just nu kan du beställa 3 nummer av VÄRLDENS HISTORIA + N’arctic fiberjacka - Herr för bara 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst.

Till erbjudandet Spara 772 kr!