skip to main content

Gratis jackor på köpet med tidningar

Ett tips på hur du kan få en gratis jacka är genom ett prenumerationserbjudande på en tidning. Flera svenska tidningar brukar krydda sina erbjudanden för nya prenumeranter med fina premier. Vanliga typer av jackor som brukar förekomma är fiberjackor, softshelljackor och träningsjackor.

Världens Historia 3 nr + N'arctic fiberjacka

Världens Historia 3 nr + N'arctic fiberjacka VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna.

Just nu kan du beställa 3 nummer av VÄRLDENS HISTORIA + N’arctic fiberjacka - Herr för bara 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Jackan har ett slitstarkt ripstop-system med fiberfyllning som ger en låg vikt och bra isoleringsförmåga så att du håller dig varm under hela promenaden. Det yttre materialet är vind- och vattenavvisande och står emot mindre skurar och blåst.

Till erbjudandet Spara 772 kr!

Gör Det Själv 2 nr + Professionell arbetsjacka

Gör Det Själv 2 nr + Professionell arbetsjacka Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör det självare. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så finns det något för dig, och Gör Det Själv ser till att du sparar en massa pengar och får ett vällyckat resultat – varje gång!

Just nu får du, vid beställning av 2 nr av Gör Det Själv en Professionell arbetsjacka för totalt 89,00 kr + 49,00 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 657 kr!