skip to main content

Teckna Runners World prenumeration genom erbjudande

Tidningen Runners World är en löpartidning där läsarna får massor med träningsråd och inspiration. En som tecknat prenumeration på tidningen i Sverige får 11 nummer per år fyllda med härlig läsning om bara löpning.

En helårsprenumeration kostar ca 900 kr och förutom tidningen får du full tillgång till hemsidan med filmer, träningsprogram och föreläsningar.

Om du vill prova ett par nummer av denna löpartidning brukar det titt som tätt dyka upp erbjudanden. Vid såna tillfällen är det stor chans att du hittar ett sånt här hos oss. Vi listar prenumerationserbjudanden på Runners World här nedanför.

Spara upp till 31% på Runners World prenumeration

Spara upp till 31% på Runners World prenumeration Den löparbitne som vill hålla sig uppdaterad kring löparvärlden gör bäst i att teckna helsårsprenumeration på Runners World.

Du kan köpa en prenumeration till dig själv eller ge bort till någon annan. Just nu får du en helårsprenumeration med 11 nr för endast 599 kr. Det är en rabatt på hela 31% mot ordinarie pris. Vill du beställa en kortare prenumeration finns det 6 nr för 399 kr (17% rabatt).

Till erbjudandet
Du sparar: 269 kr