skip to main content

Erbjudande på Gård & Torp prenumeration med premie

I tidningen Gård & Torp får du ta del av fantastiska miljöer och hem. Du får läsa om gamla, unika hus och gårdar från förra sekelskiftet. Läs om hur man ska ta hand om en gammal gård på bästa sätt. Vill du renovera? Tidningen ger dig tips och råd kring hur man varsamt rustar upp gamla torp utan att rubba känslan och själen i väggarna.

Skaffa en prenumeration på Gård & Torp

Tidningen ges ut av Bonnier och dimper ner i brevlådan 10 ggr per år till prenumeranter. Om du vill bli en, passa på att nyttja ett bra prenumerationserbjudande. Vi listar den typen av erbjudande där man ibland också får en fin premie på köpet.

5 nr av Gård & Torp för 249 kr

5 nr av Gård & Torp för 249 kr Gård&Torp är tidningen för dig som rustar, inreder och vårdar gamla hus. Varje nummer har ett tema och du får kunskap om byggnadsvård, inspirerande inredningstips och expertens svar på husfrågor.

Få 5 nr av Gård & Torp för 249 kr.

Till erbjudandet Spara 146 kr!

11 nr av Gård & Torp för 499 kr

11 nr av Gård & Torp för 499 kr Gård&Torp är tidningen för dig som rustar, inreder och vårdar gamla hus. Varje nummer har ett tema och du får kunskap om byggnadsvård, inspirerande inredningstips och expertens svar på husfrågor. Du kan också hitta adresser till byggnadsvårdare i hela landet och härliga torp till salu.

Få 11 nr av Gård & Torp för 499 kr.

Till erbjudandet Spara 370 kr!

Gård & Torp 11 nr + boken Byggnadsvård för lägenheter

Gård & Torp 11 nr + boken Byggnadsvård för lägenheter I Gård & Torp hittar du alltid charmiga hemma-hos-reportage, smarta råd och byggnadsvård och en massa härlig inspiration, tips och ideér för ditt hem!
Unika gamla hus, genuina gårdar, sekelskiftesvillor med verandor och välbevarade torp – i Gård&Torp får du besöka fantastiska miljöer och lära dig mer om hus från olika tider.

Just nu kan du få ett helår av Gård & Torp, hela 11 nr, för endast 799 kr + 49 kr i frakt! Du får också Boken om Byggnadsvård för lägenheter på köpet, för ett värde av 279 kr!

Till erbjudandet Spara 349 kr!

Fler erbjudanden med Gård & Torp