skip to main content

Erbjudande från bokklubbar med premier

En bokklubb är en klubb för dig som gillar böcker. Bokklubbar finns i många olika varianter och många är inriktade inom vissa ämnen. Det kan också vara en inriktning mot en speciell målgrupp. Till exempel finns det bokklubbar för barn eller för dig som tycker om att läsa romaner.

Då man ansluter sig till en bokklubb får man ofta ett förmånligt erbjudande. Det kan vara att prova ett medlemskap gratis en kort period eller att man får ett välkomstpaket med böcker och premier riktigt billigt. Reglerna skiljer sig en del mellan olika bokklubbar så det är värt att kolla upp vad som gäller innan man går med i en bokklubb.

Det finns många bokklubbar som lockar med förmånliga erbjudanden, ett par exempel är:

Aktuella erbjudanden från svenska bokklubbar

Kickerz provbox för 29 kr just nu

Kickerz provbox för 29 kr just nu Alla fotbollsälskande barn kan prenumerera på fotbollspaket från Kickerz. För endast 29 kr får man prova första paketet just nu. Det är inklusive porto!

Varje ny box innehåller alltid ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar.

Totalt värde: 600 kr

Ni får en Kickerz-provbox för endast 29 kr inkl. porto. Därefter fortsätter prenumerationen tillsvidare och ni får en ny Kickerz-box för 209 kr/box (värde över 550 kr) plus 59 kr i porto.

Till erbjudandet Spara 571 kr!

Penny & Friends provpaket för 29 kr (värde 700 kr)

Penny & Friends provpaket för 29 kr (värde 700 kr) Nu finns det återigen chansen att prova en månad med hästklubben Penny & Friends. För endast 29 kr får man ett välkomstpaket värt 700 kr. Det innehåller:

Varje ny box innehåller alltid ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar.

Den som sen vill fortsätta (inget köpkrav) kan göra det och få nya boxar varje månad för 209 kr.

Till erbjudandet Spara 671 kr!

Ny provbox från GIRL-IT för 29 kr inkl porto

Ny provbox från GIRL-IT för 29 kr inkl porto Nu har GIRL:IT lanserat ett nytt erbjudande till nya prenumeranter. I deras box får man ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar.

Första provboxen innehåller:
- magasin
- morgonrock
- åldersanpassad bok
- halsband
- necessär
- scrunchie

Just nu, får du en provbox för endast 29 kr! Värde 600 kr!

Till erbjudandet Spara 571 kr!