skip to main content

Erbjudande från bokklubbar med premier

En bokklubb är en klubb för dig som gillar böcker. Bokklubbar finns i många olika varianter och många är inriktade inom vissa ämnen. Det kan också vara en inriktning mot en speciell målgrupp. Till exempel finns det bokklubbar för barn eller för dig som tycker om att läsa romaner.

Då man ansluter sig till en bokklubb får man ofta ett förmånligt erbjudande. Det kan vara att prova ett medlemskap gratis en kort period eller att man får ett välkomstpaket med böcker och premier riktigt billigt. Reglerna skiljer sig en del mellan olika bokklubbar så det är värt att kolla upp vad som gäller innan man går med i en bokklubb och startar sin prenumeration.

Det finns många bokklubbar som lockar med förmånliga erbjudanden på prenumerationer. Ett par exempel är:

Aktuella erbjudanden från svenska bokklubbar

Goboken - Mitt första ABC välkomstpaket 0 kr + porto

Goboken - Mitt första ABC välkomstpaket 0 kr + porto ABC-serien har 32 engagerande böcker – en för varje bokstav, en sångbok och en
stor samlingsbok. Dessutom får du berättelserna som ljudböcker, och varje bok har förslag på bokstavslekar.

Välkomstpaketet är extra innehållsrikt och kostnadsfritt. Det innehåller:
A-boken
A-CD
spelkort
Lek med bokstäver
Alf och Betts bokstavsskola

Du betalar endast 69 kr för porto. Ingen bindningstid eller köpplikt och full ånger- och returrätt. Bokpaketen kostar sedan 149 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet Spara 149 kr!

Kickerz provbox för 29 kr just nu

Kickerz provbox för 29 kr just nu Alla fotbollsälskande barn kan prenumerera på fotbollspaket från Kickerz. För endast 29 kr får man prova första paketet just nu. Erbjudandet är inklusive porto! Totalt värde: 700 kr

Varje ny box innehåller alltid ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar. Du kan se vilka prylar som ingår i välkomstboxen på deras beställningssida.

Erbjudande på Kickerz prenumeration

Du får en Kickerz-provbox för endast 29 kr inkl. porto. Därefter fortsätter prenumerationen tillsvidare och du får en ny Kickerz-box för 278 kr/box (värde över 350 kr).

Till erbjudandet Spara 571 kr!

Penny & Friends provpaket för 29 kr (värde 700 kr)

Penny & Friends provpaket för 29 kr (värde 700 kr) Nu finns det återigen chansen att prova en månad med hästklubben Penny & Friends. För endast 29 kr får man ett välkomstpaket värt 700 kr.

Varje ny box innehåller alltid ett roligt magasin, en spännande bok och coola prylar. Du ser vilka prylar som ingår i senaste välkomstboxen på Penny & Friends beställningssida.

Den som sen vill fortsätta (inget köpkrav) kan göra det och få nya boxar varje månad för 278 kr.

Till erbjudandet Spara 671 kr!

Fler erbjudanden med bokklubbar