skip to main content

Erbjudande från bokklubbar

En bokklubb är en klubb för dig som gillar böcker. Bokklubbar finns i många olika varianter och många är inriktade inom vissa ämnen. Det kan också vara en inriktning mot en speciell målgrupp. Till exempel finns det bokklubbar för barn eller för dig som tycker om att läsa romaner.

Då man ansluter sig till en bokklubb får man ofta ett förmånligt erbjudande. Reglerna skiljer sig en del mellan olika bokklubbar så det är värt att kolla upp vad som gäller innan man går med i en bokklubb. Det finns många bokklubbar som lockar med förmånliga erbjudanden, ett par exempel är:

Aktuella erbjudanden

Prova Harlequin böcker på prenumeration - 1 månad för 0 kr

Prova Harlequin böcker på prenumeration - 1 månad för 0 kr Harlequin är en del av Harper Collins Nordic förlag och har försett oss lässugna med böcker i många år. Du kan som prenumerant få ny läsning varje månad. Välj mellan fem olika paket beroende på läsintresse.

- HarperCrime
- Silk
- Romantik
- Passion
- Historisk

För att få prova tjänsten erbjuder Harlequin just nu nya prenumeranter att gratis prova en månad för 0 kr. Efter provmånaden övergår det till en tillsvidareprenumeration, men du kan när som helst säga upp abonnemanget.

Till erbjudandet
Du sparar: 234 kr

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Prova Storytel gratis i 14 dagar Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Du kan lyssna på ljudböckerna i din dator, din iPhone eller din mobil med Android. Det finns mer än 2000 ljudböcker att ladda ner från Storytel.

Nya kunder får genom denna kampanj prova Storytel gratis i 14 dagar. Det går fort att skapa ett konto antingen genom din Facebook-inloggning eller med din epost.

Skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du säga upp dig senast dagen före din provprenumeration går ut.

Till erbjudandet
Du sparar: 49 kr