skip to main content

Gobokens välkomstpaket till nya medlemmar

Goboken erbjuder unika och åldersanpassade barnböcker och bokserier för barn från födseln till skolstarten. Böckerna väljs ut på basis av kunskaper om barnets utveckling.

Genom att läsa barnböcker tillsammans stärks barnets språkutveckling, fantasi och sociala färdigheter. Som medlem i Gobokens barnklubb får du varje månad ett barnbokspaket innehållande en eller flera åldersanpassade barnböcker – och ofta något extra som ett pussel, en cd eller en intressant temabok till dig som förälder. Den som gillar berättelserna från Disney kan gå med i Disneyklubben från Goboken.

Prisvärda erbjudanden från Goboken

Du som vill bli medlem i Goboken bör se till att bli medlem när de kör en kampanj. Då får du mycket prisvärda välkomstpaket med både böcker och pyssel. Här listar vi deras aktuella erbjudanden.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Goboken.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.