skip to main content

Böckerna om Kråke & Kråkes Bokklubb

Som medlem i Kråkes Bokklubb får man böcker som stimulerar nyfikenhet hos barn som har en inneboende vilja att lära. Barn är kunskapstörstiga av naturen och ställer hela tiden massor av frågor. Kråkeböckerna hjälper på ett lekfullt sätt till att besvara många av frågorna.

Bokklubbsmedlemmar får varje månad en ny bok och en fin present direkt hem i brevlådan, enkelt och bekvämt. Att prenumerera på Kråke böckerna är något som många upplever värdefullt.

Hur många Kråke böcker finns det?

4 av böckerna om Kråke
Fyra av alla böckerna om Kråke

Det finns väldigt många böcker om Kråke. Böckerna i Kråkes Bokklubb finns i två olika serier - åtta stycken för de mindre barnen 1½-3 år och resten för större barn mellan 3-7 år. Marie Bosson Rydell, som är författare till böckerna, har hunnit skriva totalt 25 böcker om Kråke under åren.

Var kan man köpa Kråke böcker?

Det finns olika sätt att köpa böckerna på. Dels finns de flesta av böckerna hos Adlibris här men de går att köpa som prenumeration också. Sen är det flera som säljes begagnade på annonssajter eller på loppisar. Håll utkik om du vill köpa Kråke böcker och samla alla.

Andra bokklubbar för barn

Ta även en titt på andra erbjudanden från bokklubbar och specifikt några som vänder sig till barn och barnfamiljer:

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Kråkes Bokklubb.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.