skip to main content

Så testar du ljudboksabonnemang gratis

En ljudbok är en inläst bok och kan finnas på cd, mp3-fil eller som den senaste tekniken erbjuder - genom streaming. Du kan lyssna på ljudböcker från din dator eller mobiltelefon med tjänster som t.ex. Storytel. Många svenska ljudböcker är inlästa av kända skådespelare men ibland även av författaren själv. Om du gillar ljudböcker är ett ljudboksabonnemang något som skulle passa dig bra.

Ett abonnemang på ljudböcker funkar så att du betalar en månadsavgift och sen får du lyssna obegränsat på hur många olika ljudböcker du vill. Det är du som bestämmer hur många och vilka du vill lyssna på.

Svenska streamingtjänster med ljudböcker

Här har vi nu samlat erbjudanden från de svenska ljudboksabonnemang som finns att tillgå. Vi tycker att du ska ta dig tid att göra ett eget test först. Eftersom alla tjänsterna erbjuder nya kunder att prova gratis, varför inte göra det hos alla och se vilken du gillar bäst.

Det som kan skilja åt är hur appen fungerar och vilka funktioner kring bokmärke, uppspelningshastighet osv fungerar. Dessutom kan såklart utbudet av böcker vara lite olika. Vanligt är att man erbjuds 14 dagars gratis lyssning. Så om du testar alla de tre stora tjänsterna - Storytel, BookBeat och Nextory, får du nästan en och en halv månads gratis tillgång till ljudböcker. När du är klar med din testperiod väljer du den du gillade bäst. Ingen bindningstid förekommer hos någon av tjänsterna.

BookBeat gratis i 14 dagar utan rabattkod

BookBeat gratis i 14 dagar utan rabattkod Hos BookBeat finner du tusentals böcker för alla smaker. Du finner de nyaste böckerna, men även de gamla klassikerna.

Lyssna eller läs böcker precis där du vill. På tåget till jobbet, medan du viker kläder, eller bara ligger på soffan och slappnar av.

Unna dig en god bok idag, prova BookBeat helt gratis i 14 dagar utan krav på vidare abonnemang. Du behöver ingen rabattkod, klicka dig bara vidare för att komma direkt till anmälningssidan.

Till erbjudandet
Du sparar: 80 kr

Prova Nextory gratis & lyssna på böcker i mobilen

Prova Nextory gratis & lyssna på böcker i mobilen Nextory är en utmanare till Storytel och erbjuder ett stort utbud av ljudböcker och eböcker. För en fast månadsavgift på 99 kr kan man ladda ner och lyssna på ljudböckerna offline i sin mobil eller på datorn.

För att så många som möjligt ska få prova tjänsten erbjuder Nextory en provperiod på 14 dagar helt gratis. Man binder sig inte till att bli betalande kund.

Nextory finns att ladda ner som app till både iOS och Android.

Till erbjudandet
Du sparar: 45 kr

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Prova Storytel gratis i 14 dagar Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Du kan lyssna på ljudböckerna i din dator, din iPhone eller din mobil med Android. Det finns mer än 2000 ljudböcker att ladda ner från Storytel.

Nya kunder får genom denna kampanj prova Storytel gratis i 14 dagar. Det går fort att skapa ett konto antingen genom din Facebook-inloggning eller med din epost.

Skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du säga upp dig senast dagen före din provprenumeration går ut.

Till erbjudandet
Du sparar: 49 kr