skip to main content

Abonnemang på ljudböcker

Du kan lyssna på ljudböcker från din dator eller mobiltelefon med tjänster som Storytel, BookBeat och Nextory. Många svenska ljudböcker är inlästa av kända skådespelare men ibland även av författaren själv. Om du gillar ljudböcker är ett ljudboksabonnemang något som skulle passa dig bra.

Ett abonnemang på ljudböcker funkar så att du betalar en månadsavgift och sen får du lyssna obegränsat på hur många olika ljudböcker du vill. Det är du som bestämmer hur många och vilka du vill lyssna på.

Abonnemang med svenska ljudböcker

Här har vi nu samlat erbjudanden från de svenska ljudboksabonnemang som finns att tillgå. Vi tycker att du ska ta dig tid att göra ett eget test först. Eftersom alla tjänsterna erbjuder nya kunder att prova gratis, varför inte göra det hos alla och se vilken du gillar bäst.

Det som kan skilja åt är hur appen fungerar och vilka funktioner kring bokmärke, uppspelningshastighet osv fungerar. Dessutom kan såklart utbudet av böcker vara lite olika. Vanligt är att man erbjuds 14 dagars gratis lyssning.

Gratis testperiod för nytt abonnemang

Så om du testar alla de tre stora tjänsterna - Storytel, BookBeat och Nextory, får du nästan en och en halv månads gratis tillgång till ljudböcker. När du är klar med din testperiod väljer du den du gillade bäst. Ingen bindningstid förekommer hos någon av tjänsterna.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med ljudböcker.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.