skip to main content

Ljudboksabonnemang

En ljudbok är en inläst bok och kan finnas på cd, mp3-fil eller som den senaste tekniken erbjuder - genom streaming. Du kan lyssna på ljudböcker från din dator eller mobiltelefon med tjänster som t.ex. Storytel. Många svenska ljudböcker är inlästa av kända skådespelare men ibland även av författaren själv. Om du gillar ljudböcker är ett ljudboksabonnemang något som skulle passa dig bra.

Ett abonnemang på ljudböcker funkar så att du betalar en månadsavgift och sen får du lyssna obegränsat på hur många olika ljudböcker du vill. Det är du som bestämmer hur många och vilka du vill lyssna på.

Abonnemang med svenska ljudböcker

Här har vi nu samlat erbjudanden från de svenska ljudboksabonnemang som finns att tillgå. Vi tycker att du ska ta dig tid att göra ett eget test först. Eftersom alla tjänsterna erbjuder nya kunder att prova gratis, varför inte göra det hos alla och se vilken du gillar bäst.

Det som kan skilja åt är hur appen fungerar och vilka funktioner kring bokmärke, uppspelningshastighet osv fungerar. Dessutom kan såklart utbudet av böcker vara lite olika. Vanligt är att man erbjuds 14 dagars gratis lyssning.

Gratis testperiod

Så om du testar alla de tre stora tjänsterna - Storytel, BookBeat och Nextory, får du nästan en och en halv månads gratis tillgång till ljudböcker. När du är klar med din testperiod väljer du den du gillade bäst. Ingen bindningstid förekommer hos någon av tjänsterna.

Vinn BookBeat 1 år när du provar 40 dagar gratis

Vinn BookBeat 1 år när du provar 40 dagar gratis Alla som provar BookBeat i 40 dagar är nu med i en utlottning om ett årsabonnemang på boktjänsten. Att delta i provperioden är helt gratis så du har inget att förlora!

Till erbjudandet Spara 99 kr!

Prova Pickatale gratis: Ljudböcker för barn

Prova Pickatale gratis: Ljudböcker för barn Pickatale är en app för barn fylld med e-böcker och ljudböcker. Här finns klassiker som Alfons Åberg men också nya berättelser som Star Wars, Frost och tusentals andra böcker.

Som ny kund får man prova Pick-a-tale gratis utan krav på fortsättning. Vill man fortsätta medlemskapet kostar det sedan 79 kr per månad, vilket ändå är väldigt billigt för bra läsning.

Appen till Pickatale finns till både iOS eller Android och funkar bra i både mobil eller surfplatta.

Förutom sagoberättelser finns det även facklitteratur för barn i deras bibliotek. Det är ju perfekt till alla vetgiriga barn som vill lära sig mer om ett specialintresse.

Passa på! Testa Pickatale och låt ditt barn lyssna på gratis ljudböcker i 30 dagar.

Till erbjudandet Spara 79 kr!

Bokus Play - prova ljudböcker ljudfritt i 14 dagar

Bokus Play - prova ljudböcker ljudfritt i 14 dagar ileadVälj bland tusentals böcker i det smarta abonnemanget för ljudböcker från Bokus. Ingen bindningstid och du behöver inte uppge någon rabattkod.

Prova Bokus Play ljudböcker i mobilen fritt i 14 dagar. Efter provperioden betalar du från 79 kr/mån beroende på vilken typ av ljudboksabonnemang du vill ha. Du kan välja att avsluta ditt konto före provperiodens slut.

Bokus Play
- Pausa ditt abonnemang när du vill
- Växla fritt mellan abonnemangen
- Ingen bindningstid
- Betala bara för det du lyssnar på

BokusPlay är en av de billigaste ljudbokstjänsterna just nu. Bokus Play Bas kostar endast 79 kr per månad. Kontot är då begränsat till 1 ljudbok per månad. Premium kostar 139 kr och då får man obegränsad lyssning.

Till erbjudandet Spara 44 kr!

Fler erbjudanden med ljudböcker