skip to main content

Abonnemang på ljudböcker

BookBeat studenterbjudande 1 månad gratis & sen 49kr/mån

BookBeat studenterbjudande 1 månad gratis & sen 49kr/mån

Är du student? Då kan du skaffa BookBeat just nu och testa en månad helt gratis. Därefter kostar det endast 49 kr/mån...

Öppna erbjudandet

Bokus Play - prova ljudböcker ljudfritt i 30 dagar

Bokus Play - prova ljudböcker ljudfritt i 30 dagar

ileadVälj bland tusentals böcker i det smarta abonnemanget för ljudböcker från Bokus. Ingen bindningstid och du behöver...

Öppna erbjudandet

Prova Nextory Gratis i 30 dagar (avsluta när du vill)

Prova Nextory Gratis i 30 dagar (avsluta när du vill)

Nextory erbjuder ett stort utbud av ljudböcker och e-böcker. För en fast månadsavgift från 129 kr kan du ladda ner och...

Öppna erbjudandet

Du kan lyssna på ljudböcker från din dator eller mobiltelefon med tjänster som Storytel, BookBeat och Nextory. Många svenska ljudböcker är inlästa av kända skådespelare men ibland även av författaren själv. Om du gillar ljudböcker är ett ljudboksabonnemang något som skulle passa dig bra.

Ett abonnemang på ljudböcker funkar så att du betalar en månadsavgift och sen får du lyssna obegränsat på hur många olika ljudböcker du vill. Det är du som bestämmer hur många och vilka du vill lyssna på.

Abonnemang med svenska ljudböcker

Här har vi nu samlat erbjudanden från de svenska ljudboksabonnemang som finns att tillgå. Vi tycker att du ska ta dig tid att göra ett eget test först. Eftersom alla tjänsterna erbjuder nya kunder att prova gratis, varför inte göra det hos alla och se vilken du gillar bäst.

Det som kan skilja åt är hur appen fungerar och vilka funktioner kring bokmärke, uppspelningshastighet osv fungerar. Dessutom kan såklart utbudet av böcker vara lite olika. Vanligt är att man erbjuds 14 dagars gratis lyssning.

Gratis testperiod för nytt abonnemang

Så om du testar alla de tre stora tjänsterna - Storytel, BookBeat och Nextory, får du nästan en och en halv månads gratis tillgång till ljudböcker. När du är klar med din testperiod väljer du den du gillade bäst. Ingen bindningstid förekommer hos någon av tjänsterna.