skip to main content

Erbjudande på Kamratposten prenumeration

Med en prenumeration på tidningen Kamratposten, eller kort KP som den också kallas, kan du läsa om allt som är viktigt i livet. Du kan läsa om vänskap och kärlek till saker som sport, nöje, nyheter, djur och idéer. Du får också och pyssel, klurigheter samt roliga historier.

I KP får allt plats! Stort och smått som frågor kring var slutar egentligen rymden? Hur blir man egentligen kär och vad händer då i kroppen? Det är läsarna av tidningen som står i centrum. Redaktionen är lyhörda för läsarna och gör försöker göra tidningen så relevant som möjligt för målgruppen.

Tidningen Kamratposten vänder sig till killar och tjejer i åldrarna 8-14 och ges ut 18 ggr/år. Den finns att läsa gratis på många skolor och bibliotek, men du som vill läsa i lugn och ro hemma kan prenumerera på tidningen.

Prenumerationserbjudanden på KP

Här samlar vi kampanjer på prenumeration av KP till rabatterat pris och/eller med en fin premie som välkomstgåva.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Kamratposten.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.