skip to main content

Erbjudande på Kamratposten prenumeration

Med en prenumeration på tidningen Kamratposten, eller kort KP som den också kallas, kan du läsa om allt som är viktigt i livet. Du kan läsa om vänskap och kärlek till saker som sport, nöje, nyheter, djur och idéer. Du får också och pyssel, klurigheter samt roliga historier.

I KP får allt plats! Stort och smått som frågor kring var slutar egentligen rymden? Hur blir man egentligen kär och vad händer då i kroppen? Det är läsarna av tidningen som står i centrum. Redaktionen är lyhörda för läsarna och gör försöker göra tidningen så relevant som möjligt för målgruppen.

Tidningen Kamratposten vänder sig till killar och tjejer i åldrarna 8-14 och ges ut 18 ggr/år. Den finns att läsa gratis på många skolor och bibliotek, men du som vill läsa i lugn och ro hemma kan prenumerera på tidningen.

Prenumerationserbjudanden på KP

Kamratposten 20 nr + Stora boken om Kropp & Knopp

Kamratposten 20 nr + Stora boken om Kropp & Knopp Kamratposten (KP) är tidningen för alla barn och unga och är fullproppat med allt som är viktigt i livet – från vänskap och kärlek till sport, nöje, nyheter, djur, idéer och tips, reportage, pyssel, klurigheter och roliga historier.

Få 20 nr av Kamratposten för 599 kr + porto, Du får "Stora boken om Kropp & Knopp" som gåva (värde 329 kr).

Till erbjudandet Spara 570 kr!

9 nr av Kamratposten för bara 198 kr

9 nr av Kamratposten för bara 198 kr I Kamratposten får läsarna svar på frågor om kroppen, kärlek och vänskap – frågor de kanske inte vågar ställa någon annanstans. Kamratposten grundades redan år 1892. Sedan dess har man arbetat med att främja barns läsande och att stärka läsarnas självkänsla!

Skaffa KP och ta del av:
- Kluriga sidor med rebusar, korsord, tävlingar och roliga historier.
- Nyhetsextra om aktuella världshändelser.
- Prat & Svar med läsarnas egna frågor om allt mellan himmel och jord.

Få 9 nr av Kamratposten för endast 198 kr - totalt värde 378 kr!

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till KP i digitalt format för din smartphone och surfplatta!

Till erbjudandet Spara 180 kr!