skip to main content

Storytel gratis konto med erbjudande

Storytel är en ljudbokstjänst som erbjuder ljudböcker direkt i mobiltelefonen. Att prova är gratis och man kan starta ett konto utan rabattkod. Via en app kan man snabbt och enkelt streama eller ladda ner en ljudbok till mobilen.

Storytels tjänst är en månadsprenumeration utan bindningstid. Som prenumerant kan man lyssna obegränsat på hela utbudet av böcker för en fast månadsavgift. Det kostar för närvarande 169 kr per månad.

Lyssna på ljudböcker offline

En bra funktion med appen är att man kan ställa in för att lyssna offline. Det löser problem med täckning men också så att man inte använder upp hela sin datamängd på mobilabonnemanget. Det är många som lyssnar på böcker i bussen, på tåget och i bilen på väg till jobb, skola eller på semester. Att då kunna spara ner ljudboken till mobiltelefonen är viktigt.

Kan man vara flera användare på samma Storytel konto?

Man kan installera appen på flera enheter och därmed kan fler i familjen lyssna på böcker med samma konto. Det som kan ställa till problem är om flera lyssnar på samma bok. Appen använder bokmärken för att veta var man befinner sig i boken. Lyssnar man streamat kommer det att bli knas med bokmärkena och nästa gång du ska lyssna kan boken ha hoppat till ett annat avsnitt.

Aktuella erbjudanden från Storytel


Här kommer vi att lista kända erbjudanden på Storytelkonto. Vi tipsar om andra tjänster med abonnemang på ljudböcker här.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Storytel.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.