skip to main content

Storytel konto gratis med erbjudande

Storytel är en ljudbokstjänst som erbjuder ljudböcker direkt i mobiltelefonen. Att prova är gratis och man kan starta utan kampanjkod. Via en app kan man snabbt och enkelt streama eller ladda ner en ljudbok till mobilen.

Storytels tjänst är en månadsprenumeration utan bindningstid. Som prenumerant kan man lyssna obegränsat på hela utbudet av böcker för en fast månadsavgift. Det kostar för närvarande 169 kr per månad.

Lyssna på ljudböcker offline

En bra funktion med appen är att man kan ställa in för att lyssna offline. Det löser problem med täckning men också så att man inte använder upp hela sin datamängd på mobilabonnemanget. Det är många som lyssnar på böcker i bussen, på tåget och i bilen på väg till jobb, skola eller på semester. Att då kunna spara ner ljudboken till mobiltelefonen är viktigt.

Kan man vara flera användare på samma Storytel konto?

Man kan installera appen på flera enheter och därmed kan fler i familjen lyssna på böcker med samma konto. Det som kan ställa till problem är om flera lyssnar på samma bok. Appen använder bokmärken för att veta var man befinner sig i boken. Lyssnar man streamat kommer det att bli knas med bokmärkena och nästa gång du ska lyssna kan boken ha hoppat till ett annat avsnitt.

Aktuella erbjudanden från Storytel

Prova Storytel gratis i 14 dagar

Prova Storytel gratis i 14 dagar Storytel är tjänsten för dig som älskar ljudböcker. Du kan lyssna på ljudböckerna i din dator, din iPhone eller din mobil med Android. Det finns mer än 2000 ljudböcker att ladda ner från Storytel.

Nya kunder får genom denna kampanj prova Storytel gratis i 14 dagar. Det går fort att skapa ett konto antingen genom din Facebook-inloggning eller med din epost.

Skulle du inte vara nöjd med tjänsten kan du säga upp dig senast dagen före din provprenumeration går ut.

Till erbjudandet Spara 49 kr!