skip to main content

Boxer erbjudande på abonnemang

Tänker du skaffa TV-kanaler från Boxer är det bra att börja med ett erbjudande för att få det billigaste Boxer-abonnemanget just nu. Boxers utbud består av ett antal olika kanalpaket och abonnemang. I alla paket ingår standardutbudet med SVT1, SVT1HD, SVT2, SVT2HD, Barnkanalen, SVT24, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland.

Boxer Flex8, ett paket där du förutom standardutbudet får välja till 8 av dina favoritkanaler. Ordinarie pris 239 kr/mån.
Boxer Flex16, standardutbudet plus 16 valfria extra kanaler. Du kan välja till sportkanaler, filmkanaler m.m. Ord.pris 289 kr/mån. Bindningstid 12 mån.
Boxer MIX, en mix av många populära kanaler samt flera andra kvalitetskanaler. Ord.pris 319 kr/mån.
Boxer MAX, det största paketet med massor av TV-kanaler. Här finns nåt för alla, från tecknat till sport, musik, fakta och film. Ord.pris 399 kr/mån.

Boxers kampanjer just nu

Här på sidan lägger vi upp nytt så fort vi fått in ett erbjudande på Boxer TV-abonnemang.

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang

Boxer Kontantkort - TV utan abonnemang Kontantkortet är till dig som vill se på TV utan abonnemang. Boxer erbjuder ett kontantkort som är perfekt för dig som vill ha TV under en kortare period, t ex i sommarstugan! Kortet finns hos återförsäljare som Elgiganten, Siba och Netonnet. Men enklare är det att beställa online och ibland kör Boxer kampanj där som gör det billigare.

Aktivera och ladda kontantkortet

När du har fått hem kontantkortet ska du aktivera det för att kunna titta på TV. Det är från början laddat med TV Mix 1-3 månader beroende på vad du valt. När första perioden gått kan du enkelt ladda det med nya månader. Du fyller på Boxers kontantkort precis så mycket som du behöver.

Ska du vara i stugan över sommaren kanske det räcker med 1 månad? Du laddar då online och slipper räkningar och bindningstid.

Visste du att man som kontantkortskund hos Boxer kan lägga till alla C more kanaler som extra tillval? Då kan du se massor av film och sport i en härlig Mix.

Till erbjudandet